reklama
Dobry wieczor:-)
Przybywam do was;-)ale jestem wypapowanaale spac nie ide bo mi szkoda wieczora
WIECZORA ?
zaraz noc
a kiedy zdążysz się napompowac ?
WIECZORA ?
zaraz noc
a kiedy zdążysz się napompowac ?
U nas jeszcze wieczorchyba nie zdarze
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry.
Wieczór,noc,poranek - NIE DO OPISANIA!!!
G. już oddelegowany do szkoły,Zuzia "sprząta" w łazience,a ja spijam kawkę i zaraz będziemy wcinać śniadanko. :-)
Później jakoś do Was zajrzę. ;-)
Miłego poranku! :-)
G. już oddelegowany do szkoły,Zuzia "sprząta" w łazience,a ja spijam kawkę i zaraz będziemy wcinać śniadanko. :-)
Później jakoś do Was zajrzę. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Łoooojej! Kolejny dzień mega ciszy.
Ja już zrobiłam mięsko,bo dziś G. przychodzi do Nas na obiad ,położyłam Zuzię spać,ogarnęłam domek i umyłam łepetynkę,a teraz siedzę i czekam,aż się ktoś tu u nas na BB odezwie. ;-)
Ja już zrobiłam mięsko,bo dziś G. przychodzi do Nas na obiad ,położyłam Zuzię spać,ogarnęłam domek i umyłam łepetynkę,a teraz siedzę i czekam,aż się ktoś tu u nas na BB odezwie. ;-)
jestem
mlody właśnie ucina drzemkę---zlazilismy osiedle, kościolek zaliczony nawet centrum handlowe było i troszke wyprawki jesiennej w postaci bodziakow i rajtów dla dzieciarów ... ni i dla mamy tez --- a teraz m szykuje do obiadku
czesc niunia - a TY skąd nadajesz?
pozdrawiam reszte i zycze miłej niedzieli
mlody właśnie ucina drzemkę---zlazilismy osiedle, kościolek zaliczony nawet centrum handlowe było i troszke wyprawki jesiennej w postaci bodziakow i rajtów dla dzieciarów ... ni i dla mamy tez --- a teraz m szykuje do obiadku
opisz choć troszkę bo mi w tej kwesti wyobraznia w tym wieku na karku i pozycia malzenskiego szwankuje pliiiisssssDzień dobry.
czesc niunia - a TY skąd nadajesz?
pozdrawiam reszte i zycze miłej niedzieli
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkiem
oj, ale tutaj pusto
Hana mala ostatecznie ma na imie Maja ( jej rodizce jak sie urodzila uznali ze Mija jednak nie pasuje)
Oliwia dzis towarzyszyla na spacerku Mai i byla zachwycona.
Agutka jak milo sie czyta twoje posty, takie pelne radosci
oj, ale tutaj pusto
Hana mala ostatecznie ma na imie Maja ( jej rodizce jak sie urodzila uznali ze Mija jednak nie pasuje)
Agutka jak milo sie czyta twoje posty, takie pelne radosci
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
opisz choć troszkę bo mi w tej kwesti wyobraznia w tym wieku na karku i pozycia malzenskiego szwankuje pliiiisssss
Hehehehe,szczegółów to Ci nie podam. Ale w sumie wypilismy po lampce szampana,porozmawialiśmy,(...),no,a na końcu zasnęliśmy wtuleni w siebie. I tacy też wtuleni obudziliśmy się rano. W momencie,kiedy Zuzia weszła do Nas do łóżka. :-)
Chciałam dać Jej buzi na dzień dobry,ale G. mnie wyprzedził. Ale Maluda się cieszyła!!! :-) :-)
Jak starsza siostrzyczka!!! :-) :-) :-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ale się "kulturą" wykazałam.
DOBRY WIECZÓR!!! :-) :-) :-)
DOBRY WIECZÓR!!! :-) :-) :-)