reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam,

ja dziś rybkę serwowałam, frytki to ukochane danie mojego dziecka ostatnio :cool:.

Ogólnie to on w domu je: frytki, naleśniki, makaron z cukrem, pierogi z serem, bułki, chleb z dżemem, żółtym serem lub miodem.
Czasami podłubie obiadu :sorry:.

A w przedszkolu wszystko wcina, nawet jako jeden z nielicznych zupy je :confused2:.
W poprzednim przedszkolu też tak było, jak kiedyś przyszłam i zobaczyłam, że moje dziecko pije kakao mało zawału nie dostałam :cool2:. Teraz się już przyzwyczaiłam. Tylko towarzystwo babci bardziej działa na apetyt niż przedszkole :cool2:.

reklama
No to,jak to często bywa,witam się pierwsza z rana. :-) :-) :-)

Zuzia układa drewniane autowe puzzle. :-D Zaraz zmykam na kawkę,później jakieś śniadanko,no i trzeba lecieć na zakupy,bo wczoraj przez te urzędy nie miałam,jak iść do sklepu. :no: :wściekła/y: A popołudniu byłam już padnięta. :sorry2:

Miłego poranku dla wszystkich! :-)

Ale tu dziś pustki. :-( :sorry2:

My już po zakupkach,G. oddelegowany do szkoły,Zuzia śpi,a ja właśnie sobie zjadłam bułę. :-D :-p

A tak w ogóle,to mam siniaka na czole. Guz taki,jakby mi jakiś róg wyrastał czy cuś. :sorry2: :-D :-p :zawstydzona/y:

Witam po dlugiej przerwie:tak:
ja juz po przeprowadzce do mamy. tak wiec w koncu moge zajac sie przygotowaniami na powitanie synka:-)piore, prasuje itp. same wiecie. mile to strasznie:tak:
mam tu male klopoty z dostepem do neta wiec kiedy tylko moge to wchodze na pazzdziernik bo dziewczyny zaczely sie rozpakowywac:-D:-)
za tydzien mam odstawic Fenoterol a potem niech sie dzieje co chce:-)wiec trzymajcie za mnie kciuki;-)bede sie odzywac w miare mozliwosci i oczywiscie sie pochwale jak juz dojde do siebie:tak:
M przez 3 dni nie dawal mi spokoju. dzwonil, pisal i wogole d... zawracal. nie odbieralam wiec wsciekal sie jeszcze bardziej. a smsami probowal sprowokowac mnie do odpowiedzi.odpisalam tylko raz e z dzieckiem ok i tyle(nie wiem czy dobrze zrobilam). pozniej probowal na rozne sposoby ze mna pogadac ale sie nie dalam.i chya dal sobie na jakis czas spokoj po 3 dniach zawracania gitary.w sumie w tych smsach probowal pokazac jaki to on jest w porzadku i jak sie martwi ale ja mu nie wierze. juz wiem na co tego kretyna stac.
milego dnia zycze i do zobaczenia:tak:

reklama
Do góry