reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Do - bry wie - czór! :-) :-p

Melduję się na zmianie wieczornej. :-D Ale za chwilę muszę iść umyć gary. :baffled: :baffled: :baffled:

agutka - a coz to za sprawy urzedowe zalatwiasz? ale jak będziesz wychodzila za mąz to powiesz - co nie?:-D

A różne... I UM i UP i inne takie urzędowe miejsca. Mam dość. :baffled: Nie lubię urzędów,a tymbardziej urzędasów! :no: :no: :no:
A co do ślubu,to pomyślę,czy powiem... :cool2: Buehehehe. :-D Powiem,powiem. :-p Może kiedyś... ;-)

A tak w ogóle,to mi smaka naleśnikami narobiłyście,że hej! :sorry2: :zawstydzona/y: :-D

reklama
się rozgadały zerknęłam sobie tylko na chwilunie na grę:-)
wciąga jak nie wiem ;-)
Spokojny dziś wieczór, Największy śpi, Młody już też, Maluchy kimią od 20 :-)
Żyć nie umierac, szkoda tylko, że mnie też się zachciewa spać, ale to tak się ma, gdy się pije pepsi;-) na dobranoc

cześć donag, Ollka, Agutka i majus

to i ja się witne;-)

ale zaraz chyba smignę do wyrka bo od 2 dni nie daje juz mlodemu flaszki ok.23 wec nie musze czekac---poza tymmarzy mi się szybko polozyc...

basia jasne ze agutka by nie wytrzymala a tak swoją drogą zaraz miesiąc będzie na suwaczku---a tak niedawno był 1 dzien--- ale tan czas leci...

widze ze wszystkie mają smaka na naleśniki:-p ja jutro chyba nie wytrzymam posmaże...

Dobry wieczór
moja też juz śpi słodko. Mniam nalesniki ............... moja mama też robi takie nalesniki pierogi, tylko nadzienie jest z kapusty z grzybami. Pychota

reklama
nie będziesz mogła się powstrzymac ze szcz.escia :-D
i od razu wypaplesz :cool2:

Ale śmieszne,hehehe. :-p :-p :-p

basia jasne ze agutka by nie wytrzymala a tak swoją drogą zaraz miesiąc będzie na suwaczku---a tak niedawno był 1 dzien--- ale tan czas leci...

Dokładnie jutro! :-) :-D :-)
I jutro też G. po szkole przychodzi spać do Nas!!! :-) :-D :-)
Tylko w niedzielę rano musi szybko uciekać,bo na 8 znowu do szkoły. :-( :-( :-( Mój Dorosły Uczniaczek. :-D ;-) :blink:

Uciekam do chopa, bo mi żal jak tak sam leży, bo za niedługo się rozstajemy...
Dobranoc wszystkim, kolorowych snów :)

Dobranoc Justyś. ;-)

No,a ja to bym sobie pizzę zjadła. :sorry2: Z pieczarkami i sosem czosnkowym!!! :tak: :tak: :tak: :-D :zawstydzona/y: :-p :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry