reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Mamuska smaka mi narobilasProste i szybkie danie.Smażysz naleśniki tak normalnie.Robisz farsz jak na pierogi ruskie- ser z ziemniakami.Smarujesz tym farszem naleśniki a potem jeszcze raz podsmażasz i podajesz ze śmietaną czy surówkami.To takie szybkie pierogi bez gotowania i bardzo smaczne...
jakbys mieszkala blizej przyjechaslambym na jedzonko
Dzien dobry
Kawusia dla wszystkich
Wczoraj sprzątałam do 5 nad ranem, a złapał mnie jakis taki zapał i mieszkanko jest na błysk :-)Tiaaaaaaa tylko ze wstałam po 10
dzisiaj ostatni dzien urlopu :-( a tak fajnie było ................
Kawusia dla wszystkich
Wczoraj sprzątałam do 5 nad ranem, a złapał mnie jakis taki zapał i mieszkanko jest na błysk :-)Tiaaaaaaa tylko ze wstałam po 10
dzisiaj ostatni dzien urlopu :-( a tak fajnie było ................
mamoośka
Fanka BB :)
Mamuska smaka mi narobilas
jakbys mieszkala blizej przyjechaslambym na jedzonko
No to zapraszam...
J@god@
IV-V 2005, X 2009
mamciu ciekawe, ja też często robię naleśniki, Krystian najbardziej lubi takie odgrzewane na masełku z dżemem truskawkowym lub cukrem .
Właściwie prawie bez przerwy mam na stanie w lodówce naleśniki do podsmażenia , jedne się skończą robię drugie .
Właściwie prawie bez przerwy mam na stanie w lodówce naleśniki do podsmażenia , jedne się skończą robię drugie .
witam
późno dziś trochę, ale to dlatego że wymyślam coś do jedzenia na jutro i nie chcę by było za dużo.
zamiast wędzonych żeberek kupiłam wędzone kości. Bigosik wyszedł pierwsza klasa - rozpływam się a jeszcze go nie skończyłam. Już daruję sobie wino do niego ale zastanawiam się nad koncentratem bo naprawdę wyszedł mi przepyszny.
Dziś muszę już wszystko kupić bo jutro nie mam czasu na to by zmarnować 2 h w markecie.
Jutro Oliwcia śpi u babci i zostaje tak do 16 - 17 w niedzielę :-)
cara jak poszła do pracy to już tu nie zagląda :-) - zapracowane dziewczę :-)
mamuśka - dobry pomysł mi podsunęłaś - ja nie robię pierogów bo mi ciasto nie wychodzi a o naleśnikowym nie pomyślałam :-)
późno dziś trochę, ale to dlatego że wymyślam coś do jedzenia na jutro i nie chcę by było za dużo.
phantas - pomiń wędzone zeberka--- moze być bigosik z kiełbaską i suszonymi śliwkami
zamiast wędzonych żeberek kupiłam wędzone kości. Bigosik wyszedł pierwsza klasa - rozpływam się a jeszcze go nie skończyłam. Już daruję sobie wino do niego ale zastanawiam się nad koncentratem bo naprawdę wyszedł mi przepyszny.
Dziś muszę już wszystko kupić bo jutro nie mam czasu na to by zmarnować 2 h w markecie.
Jutro Oliwcia śpi u babci i zostaje tak do 16 - 17 w niedzielę :-)
cara jak poszła do pracy to już tu nie zagląda :-) - zapracowane dziewczę :-)
mamuśka - dobry pomysł mi podsunęłaś - ja nie robię pierogów bo mi ciasto nie wychodzi a o naleśnikowym nie pomyślałam :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry mamuski
my juz po spacerku i zakupach.
mala spi, a ja odpoczywam
my juz po spacerku i zakupach.
mala spi, a ja odpoczywam
My dzisiaj w pracy chodzimy i marudzimy żeby nas wcześniej do domu wypuścili nic tu się dzisiaj nie dzieje. A ja bym sobie spokojnie zakupu zrobiła, jeszcze zanim bym młoda z przedszkola odebrała :-) Ech - zobaczymy
reklama
czesc Wam ---jak dla mnie juz weekendowo:-):-):-)
mamo julci ale mi smaka narobiłaś tymi pierogowymi naleśnikami - napewno w przyszlym tygodniu zapodam - przynajmniej sobie i dzieciakom - bo moj m - to z tych mięsozernych...
basia - ja w weekend nie gotuje---moj szanowny się popisuje w kuchni wystarczy ze w tygodniu się wysilam...
tafojka i jak tam - o której położylaś bable?
phantas - super ze bidzis wyszedl--- apierwszy raz robiłaś?
sofiblue - czy ja dobrze widze - do 5 rano sprzatalaś sliczną masz córeczkę... jak jakas królewna wygląda
agutka - a coz to za sprawy urzedowe zalatwiasz? ale jak będziesz wychodzila za mąz to powiesz - co nie?
pozdrawiam tymczasem reszte
mamo julci ale mi smaka narobiłaś tymi pierogowymi naleśnikami - napewno w przyszlym tygodniu zapodam - przynajmniej sobie i dzieciakom - bo moj m - to z tych mięsozernych...
basia - ja w weekend nie gotuje---moj szanowny się popisuje w kuchni wystarczy ze w tygodniu się wysilam...
tafojka i jak tam - o której położylaś bable?
phantas - super ze bidzis wyszedl--- apierwszy raz robiłaś?
sofiblue - czy ja dobrze widze - do 5 rano sprzatalaś sliczną masz córeczkę... jak jakas królewna wygląda
agutka - a coz to za sprawy urzedowe zalatwiasz? ale jak będziesz wychodzila za mąz to powiesz - co nie?
pozdrawiam tymczasem reszte