reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

agutka - fajnie jest za kimś tak teśknić - co? i mam nadzieję ze z zuzu juz lepiej - a skąd ten pawik - ze tak się spytam?

Ojjjj fajowo! :-D A jeszcze niedawno tak się zarzekałam,że nikogo Nam nie trzeba.. Że tak jest najlepiej! :-D :-p A teraz widzę,jak Zuzi i mi brakowało Mężczyzny obok... :sorry2: :zawstydzona/y:

Zuzia po pawiku od razu się uśmiechała. :sorry2: A wziął się pewnie stąd,bo Ona ma jeszcze trochę katarek,no i się nabiegała,z nosa zaczęło lecieć,pociągała nim,wszystko spłynęło do gardziołka,zaswędziało i chluuuust... :sorry2: :-(

no nie wiem skad.. :confused::-D:-D:-D

Jakby z własnego domu,hahahaha. :laugh2: :-p :-D

reklama
a tak w ogóle to mam wszystkie niedyspozycje dnia dzisiejszego;
- bolące plecy
- spadek biometru
- @ ktora raczyla przyjsc za szybko kiedy smacznie sobie spalam bez majtek:sorry2::crazy:

agutka- tak się probuję wczuć i przypomniec jakie są uczucia na początku i z jaką intensywnością wszystko się odbiera--- jak bardzo chce sie wyc i jak bardzo sie chce zeby ta osoba byla obok--- super - i zazdroszcze:tak: nic--- mi zostaje cieszyc się ze takie COŚ jeszcze istnieje--- więc jak najczęsciej mow tu o tym:happy:
czesc olcia:tak:

miłego spacerku ola:tak:
u nas dzis brzydko i zimno w dodatku---normalnie chyba koniec lata:sorry2: buuu ja nie chcę a do tego mat jeszcze ma katar:sorry2:

a tak w ogóle to mam wszystkie niedyspozycje dnia dzisiejszego;
- bolące plecy
- spadek biometru
- @ ktora raczyla przyjsc za szybko kiedy smacznie sobie spalam bez majtek:sorry2::crazy:

agutka- tak się probuję wczuć i przypomniec jakie są uczucia na początku i z jaką intensywnością wszystko się odbiera--- jak bardzo chce sie wyc i jak bardzo sie chce zeby ta osoba byla obok--- super - i zazdroszcze:tak: nic--- mi zostaje cieszyc się ze takie COŚ jeszcze istnieje--- więc jak najczęsciej mow tu o tym:happy:
czesc olcia:tak:

Będę o tym mówić,do czasu,aż mnie stąd nie pogonicie. :sorry2: :sorry2: :sorry2: :-p :laugh2:
A z tym @,to,
Hana,wybacz,ale się uśmiałam. :laugh2: :-p Wyobraziłam sobie Twoją minę rano,jak wstałaś bez tych majtek i zobaczyłaś tą CUDNĄ :-p czerwoną plamę na łóżku,hehehehe. :laugh2: :-p ;-) :-D

Puki co ja tez sie zarzekam ze dobrze mi samej,ale nigdy nic nie wiadomo co przyniesie nastepny dzien.

Dokładnie! Miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie! :tak: :tak: :tak: :-D

czesc Hana:))

dziewczyny ja uciekam, pojawie sie weiczorem, ide zmla na sapcer poki nie padabo wlasnie wstala i demoluje mieszkanko:))

milego popoludnia.

Miłego spacerku,Oluś! Buziaki dla Olwici! :-) :blink:

A z tym @,to,Hana,wybacz,ale się uśmiałam. :laugh2: :-p Wyobraziłam sobie Twoją minę rano,jak wstałaś bez tych majtek i zobaczyłaś tą CUDNĄ :-p czerwoną plamę na łóżku,hehehehe. :laugh2: :-p ;-) :-D
agutka ja sie przebudzilam w nocy bo coś mi mokro sie robilo ale myslalam ze mi się sni:laugh2: więc sie jeszcze oporządzilam i wrócilam do łozia dalej lulac wiec nie bylo tak zle:laugh2:

reklama
agutka ja sie przebudzilam w nocy bo coś mi mokro sie robilo ale myslalam ze mi się sni:laugh2: więc sie jeszcze oporządzilam i wrócilam do łozia dalej lulac wiec nie bylo tak zle:laugh2:

Hehehehe,śni albo mąż się do Ciebie dobiera. :laugh2: :laugh2: :laugh2: O ludzie,jakie ja mam myśli! :szok: :sorry2: :laugh2: :-p :zawstydzona/y:

A teraz to już zmykam. :-) Zuzia pewnie zaraz wstanie,zje obiadek i zabierzemy się za ugaszczanie łóżka w pokoju! :-D
Ze spacerku dziś raczej nici :-(,bo jest strasznie zimno i zanosi się na deszcz. :angry:

Miłego popołudnia,Kobitki! :-)

Do góry