reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja wlasnie wrocilam z miasta :-)... Z slicznym kompletembielizny ;-)... dla siebie samej rzecz jasna ;-) bo nie ma komu jej zademonstrowac eh...

Ja o 18 znikam i wracam jutro popoludniu ;-)

Milego weekendu :-*

No musze się pochwalic.Właśnie przed chwilką przywieżli mi witryne .Nawet fajnie się prezentuje.Ten sam typ co komoda no i moje mieszkanko po mału się zapełnia.

witam ponownie
ale zimno na dworze...
bylysmy w sali zabaw bo kropilo i wypad do aprku nie mail sensu...
teraz co chwilke pada taki maly deszcz

mala lezy a jado was zajrzalam
Mamuska mam nadzieje ze zobaczymy jeszcze jakies fotki mieszkanka :))

dobra uciekam zajac sie Oliwia, bede znow jak zasnie

agutka- tak się probuję wczuć i przypomniec jakie są uczucia na początku i z jaką intensywnością wszystko się odbiera--- jak bardzo chce sie wyc i jak bardzo sie chce zeby ta osoba byla obok--- super - i zazdroszcze:tak: nic--- mi zostaje cieszyc się ze takie COŚ jeszcze istnieje--- więc jak najczęsciej mow tu o tym:happy:

a my tu będziemy wzdychać :-D
i też będziemy WYĆ :-D do księżyca

A tak ogolnie to jeszcze nigdy nic nie spalilam :no:

boś młoda jeszcze :tak:

i faktycznie dziś b. zimno poszłam na zakupy w dżinsach ale w japonkach i nóżki mi zmarzły okropnie :szok:

Hej Olcia jasne pochwale się nowym nabytkiem.Acha sprawa w sądzie załatwiona pozytywnie.Jeszcze skarbówka została ale to dopiero we wtorek

A to nowy nabytek.Jeszcze nie zagospodarowany bo musze czekac na L. jak wróci z pracy bo musze go na drugą strone przestawic.

reklama
Dzięki Olcia.Mi też się spodobała bo jest bardzo pakowna a ja nie mam mebli typu segmenty więc mam nadzieje,że się w niej pomieszcze ze szkłem...

Do góry