reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobra,to i ja się w końcu witam! :-p

Wczoraj położyłam się z Zuzią po 21 i obydwie zasnęłyśmy i dopiero o 7 obudził mnie G. smskiem. :laugh2: Ło masakra,ale ze mnie śpioch. :-p :zawstydzona/y:

A dziś rano byliśmy we Trójkę w MOPSie i UM w Wydziale Zasiłków,więc wszystko na przyszłoroczne rodzinne mam załatwione,uf. :tak: :-)

W ogóle w MOPSie Zuzia mi zwymiotowała,masakra. :-( Taaaak dużo - całe śniadanko. :-( Pobiegała trochę,jak ja czekałam do kasy,zaczęła kaszleć i chluuuuust... :-( Ale ani nie płakała,ani nic. ;-) Teraz śpi od 12,a ja już zdążyłam SAMA :cool2: skręcić Jej łóżko,które właśnie dzisiaj do Nas przyszło! :-D :-D :-D

A z G. zobaczę się dopiero jutro popołudniu. :-( :-( :-( Teraz idzie na 15:30 do szkoły i jutro znowu - tym razem na rano. :-( Buuuuuuuu,już mi taaaak tęskno... :-( :-( :-( I jeszcze On pisze,że tak tęskni... Serducho mi pęka normalnie. :-(

Agutka czesc:))
jejku jak milo sie czyta twoje posty o G:))

ja papiery an rodzinne juz zlozylam.
a teraz dalej nei wiem co robic z zaliczka aleimntacyjna bo co jakis czas dosatje jakas kase.

Natka, uwierzz e przy jednym tez czasem mozna miec dosyc, i stracic cierpliowsc.
ja czasem mam dosc bo mala jest strasznym uparciuchem i lubi stawaic na swoim

Agutka czesc:))
jejku jak milo sie czyta twoje posty o G:))

ja papiery an rodzinne juz zlozylam.
a teraz dalej nei wiem co robic z zaliczka aleimntacyjna bo co jakis czas dosatje jakas kase.

Oleńko,ja papiery też złożyłam,tylko musiałam donieść jeszcze wyrok z pieczątką,że jest on prawomocny. :sorry2: ;-)

mmmmm - ale to miłe mieć za kim tęsknić.

:tak: :tak: :tak:

I miło jest wiedzieć,że ta Osoba czuje naprawdę to samo! :-D :tak: :tak: :tak:

czesc dziewczynki
natka - make up...czyzby zaraz m wracal z pracki?:laugh2:
tafi - znalam ten dowcip--haha az ooplulam monitor:laugh2:
agutka - fajnie jest za kimś tak teśknić - co? i mam nadzieję ze z zuzu juz lepiej - a skąd ten pawik - ze tak się spytam?
phantas - a Ty tak z robotki tutaj nadajesz--- haha nie poblokowali jesczze stronek?--- czajnik jak czajnik ale nie raz ziemniaczki tak gotowalam:sorry2:
czesc basienka--- spią jeszcze dzieciarki--- bloga taka cisza - u mnie tez:tak: jak tam humorek?
ja czekam na corcie az wroci ze szkolki--- jeszcze nawet jej dzis nie widzialam bo jak wychodzilam do pracy to ona jeszcze spala--- i jak sobie o tym pomyslalam będąc w pracy to az mi smutno się zrobilo:sorry2:
czesc czechow - jak rozmowa z szefem?

obiad obiad trzeba isc nastawić
będą waricje nt. wczorajszego dnia:rofl2:
papa

reklama
Do góry