agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
popieram, juz o tym dzis pisalalm.
taka pomoc to zawsze cos![]()
Dokładnie. Mieć tą 100 czy 200,czy ileś tam więcej,jest na pewno lepsze,niż nie mieć nic. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram, juz o tym dzis pisalalm.
taka pomoc to zawsze cos![]()
NO bylam, bylam :-/...
I mi powiedziano ze nic wiecej mi nie przysluguje :-/... Tylko 48 zl miesiecznie bo samotna matka jestem :-/...
Chyba znowu cos kreca w moim mopsie :-/...
Ja jednak zecydowałam się zrobić pomidorową. Amelia siedzi z emną przy stole i cała zadowolona. Zapomniałam powiedzieć teraz Małych dopadł katar
Fiodor wróci później ze szkoły, bo mu pozwoliłam zostać u kolegi wiec na razie cisza i spokój, tylko że zaczynam słyszeć tego piwnego Małego szatana;-)
To oddasz...
Komu mojemu mezowino tak ze 100kg zywej wagi
spoko
![]()
Kochana mój eks też ważył 100kg a ja niecałe 50 i jakoś sobie z nim radziłam,a w każdym razie stawiałam się ile się dało.Nie ważne,że oberwałam- ważne,że pokazałam,że się nie boję
Ale 48zł to jest rodzinne! I je się dostaje z UM,a nie z MOPSu - przynajmniej w ZG.A mogę wiedzieć,ile dostajesz kasy od exa?
Ja jednak zecydowałam się zrobić pomidorową. Amelia siedzi z emną przy stole i cała zadowolona. Zapomniałam powiedzieć teraz Małych dopadł katar
Fiodor wróci później ze szkoły, bo mu pozwoliłam zostać u kolegi wiec na razie cisza i spokój, tylko że zaczynam słyszeć tego piwnego Małego szatana;-)
Tafojka to zdrowka dla dzieciaczkow. jejku, oni sie chyba przez bb tak tym katarem zarazaja....
czesc Phantas)
Cara pieniadze z mopsu napewno ci sie naleza, tymnbardzije ze masz zasadzone aleimnty i jestes samotna matka, skladaj podanie na wywiad i czekaj.
Agutka w jednych maistach rodzinne jest z urzedu , w innych wyplaca mops.
ja tez mam z urzedu, u nas mops sie tym nie zajmuje
moja mala jeszcze spi, ale pewnie niedlugo sie obudzi....
Ja papiery po rodzinne skladam zawsze w MOPS'ie... :-/
400 zl od ex