reklama
a co robił tel u babci w pokoju ?
Tel byl na stole w duzym pokoju, nie u niej
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
moja mama byla przed 40tka jak zostala pierwszy raz babcia i takich rzeczy nie wygadaywala..a co ma wiek do kochania dzieci czy wnuków ?
tu chyba chodzi o dojrzałość
już chyba nie pmięta jak sama była bardzo młodą mamąskoro jest przed 40
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Cara bo jest takze jak sie ma male dziecko to pewne rzeczy sie chowa.Tel byl na stole w duzym pokoju, nie u niej
ja mam akuart nowy tel i trzymam go z dala od Oliwi.
moja mama byla przed 40tka jak zostala pierwszy raz babcia i takich rzeczy nie wygadaywala..
Tamta wyzwala michala od dzieciorobow...
Cara bo jest takze jak sie ma male dziecko to pewne rzeczy sie chowa.
ja mam akuart nowy tel i trzymam go z dala od Oliwi.
Tylko jakos wszyscy potrafioa zwrocic malemu uwage, ale nie ona... Przy niej moze zdzierac tapete w pokoju, przy niej moze bic psa, przy niej moze rzucac jedzeniem po pokoju, orzy niej dziecko stoi tuz przy telewizorze...
Ja si eboje co to bedzie jak ja znajde prace i malego bede musiala z nia zostawiac... toz to diabel z niego bedzie
Ollka masz rację. Ja też chowałam tel przed dzieciakami, a teraz w ogóle nie biorą, bo widzą, że nie wolno!
Cara przykro mi, ze Adaś zniszczył Ci telefon, ale moze nie oskarżaj babci tylko następnym razem schowaj tak, żeby sunuś nie miał do niego dostępu.
Dzisiaj nie gotuję hahahaha :-):-):-):-):-)
Jedyne co zrobię to ugotuję makaron do rosołku :-)
A moze im pomidorową zrobię...hmm... kurde zobaczymy jak mi się będzie chciało ;-)
Cara przykro mi, ze Adaś zniszczył Ci telefon, ale moze nie oskarżaj babci tylko następnym razem schowaj tak, żeby sunuś nie miał do niego dostępu.
Dzisiaj nie gotuję hahahaha :-):-):-):-):-)
Jedyne co zrobię to ugotuję makaron do rosołku :-)
A moze im pomidorową zrobię...hmm... kurde zobaczymy jak mi się będzie chciało ;-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wiesz co to widozcznie ona poprostu tego nie akceptuje.Tamta wyzwala michala od dzieciorobow...
a jej wiek ma anjmneijsze znaczenie