reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Rosi79 a to pierwszy raz słyszę o takich cudach 4w1 :-) to łyżwę się przykręca? to porób fotki i się pochwal księżniczką :tak:

reklama
Tez nie slyszlam 4 w 1, ale fajne i ekonomiczne, nie trzeba kilku rzeczy kupowac

a ja dzis jakas wymeczona, wczesniej bylo ok,ale jak wrocilismy z rehabilitacji to juz padlam,
dziadek odrabia z mloda lekcje,bo chce z nim dzis,a ja moze napisze jedno pismo i moze poczytam ksiazke
na nic innego nie mam sily juz dzis, aby do piatku do 15 i weekand :-D

Rosi79 fajne i twoja już daje na tym radę??? podziwiam moja gwiazda zaraz by się połamała, ale może na urodzinki ma we wrześniu pomyślę

tam,daje,nogi sie rozjeżdżajo ale ona nie zraza sie i chce jesce i jesce.I smieje sie ze nogi uciekaja ale przy pingwinie to fajnie jej wychodzi:)

wstawilam foty:))

A ja sie zastanawiam nad zapisaniem młodej na taniec nowoczesny, zajecia zaczely sie teraz w lutym, niedaleko nas w fitness, koszt 60 zl miesiac

Witajcie! Chciałam wam tylko napisać, że podczytuję Wasz wątek i dziękuję, bo ładujecie akumulatory i napawacie optymizmem :) POzdrawiam!

reklama
Mozi warto spróbować ruch to dobre dla dzieci teraz to siedzą przed tv i komputerami a teraz też taniec modny jest tych programów a 60 zł teraz to jedne zakupy. Ja myślę małego za kilka lat wysłać na jakieś walki ale ostatnio u nie w mieście chłopak na ćwiczeniach uszkodził kręgosłup, paraliż 4-kończynowy szoook :-(
No ale człowiek z domu w wannie się poślizgnie nie ma co przesadzać, a mój musi iść między chłopców bo tylko z 2 babami siedzi.
poziomkowa po co takie smęty czytać lepiej męża przytul :-)

Do góry