reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Tez nie slyszlam 4 w 1, ale fajne i ekonomiczne, nie trzeba kilku rzeczy kupowac
a ja dzis jakas wymeczona, wczesniej bylo ok,ale jak wrocilismy z rehabilitacji to juz padlam,
dziadek odrabia z mloda lekcje,bo chce z nim dzis,a ja moze napisze jedno pismo i moze poczytam ksiazke
na nic innego nie mam sily juz dzis, aby do piatku do 15 i weekand
a ja dzis jakas wymeczona, wczesniej bylo ok,ale jak wrocilismy z rehabilitacji to juz padlam,
dziadek odrabia z mloda lekcje,bo chce z nim dzis,a ja moze napisze jedno pismo i moze poczytam ksiazke
na nic innego nie mam sily juz dzis, aby do piatku do 15 i weekand
REGULOWANE ZMIENNE ROLKI WROTKI ŁYŻWY 4w1 27-30 (2987047595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
O takie,potem wstawie foty bo narazie weny na robienie fotek nie mam..........
O takie,potem wstawie foty bo narazie weny na robienie fotek nie mam..........
Mozi
MAMUŚKA BB
A ja sie zastanawiam nad zapisaniem młodej na taniec nowoczesny, zajecia zaczely sie teraz w lutym, niedaleko nas w fitness, koszt 60 zl miesiac
poziomkowa
Fanka BB :)
Witajcie! Chciałam wam tylko napisać, że podczytuję Wasz wątek i dziękuję, bo ładujecie akumulatory i napawacie optymizmem POzdrawiam!
reklama
Mozi warto spróbować ruch to dobre dla dzieci teraz to siedzą przed tv i komputerami a teraz też taniec modny jest tych programów a 60 zł teraz to jedne zakupy. Ja myślę małego za kilka lat wysłać na jakieś walki ale ostatnio u nie w mieście chłopak na ćwiczeniach uszkodził kręgosłup, paraliż 4-kończynowy szoook :-(
No ale człowiek z domu w wannie się poślizgnie nie ma co przesadzać, a mój musi iść między chłopców bo tylko z 2 babami siedzi.
poziomkowa po co takie smęty czytać lepiej męża przytul :-)
No ale człowiek z domu w wannie się poślizgnie nie ma co przesadzać, a mój musi iść między chłopców bo tylko z 2 babami siedzi.
poziomkowa po co takie smęty czytać lepiej męża przytul :-)