reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej dziołuszki:-)

marttitka, praca...narazie kiepsko, w piatek dostałam wstępne odpowiedzi z 2 ogłoszeń ale czy się dalej odezwą:confused:się okaże
elegancko,że "tatulek" stanął na wysyokości zadania i Filipek zadowolony:-)...ja bym mojemu za chińskiego boga nie dała Pyśki na weekend bo juz wiem jakby wygladała opieka i z jakimi odzywkami by dziecko wróciło do domu:no::crazy:
co z tym guzkiem u Fifiego:confused:

ola, z niecierpliwoscią czekam na wynik dzisiejszej rozprawy:tak:

raczkowa , jak Bruno:confused:ćwiczenia dają efekty:confused:

szkoła...ja sie przymierzam do podyplomowej psychodietetyki ale narazie muszę się trochę z kasą odkuć:tak:
u mnie jutro mają robić wreszcie to co nie skończyli w czerwcu na balkonie o ile będzie pogoda......i zonk....leje:crazy::no2:

Ostatnia edycja:
jestem...
martttika i jak po pierwszych zajeciach??

aga to oni ci tego balkonu nie skoncyzli... masakra??

u nas juz po dosc dlugiej rozprawie... konca nie ma, 31, czesc dalsza.... a reszta to juz nie tutaj...

ano nie skończyli:no: mają być jutro...hm...zobaczymy , dziś mieli być u sąsiadki obok, kobitka czekała, czekała, nie przyszli :crazy:, zadzwoniła po 3 godz a ten dupek do niej,ze przecież umawiali się na jutro:confused2:
ona mu odpowiedziała,że na jutro to on umawiał sie z sąsiadką czyli ze mną....jedna wielka banda:no:

Raczkowa witamy w naszej kochanej polsce:-)
Aga u nas pupcia juz wydobrzała choc znowu wyczailam jakies maluskie chrosteczki chyba cos zjadłam;/ smarujemy ciagle tą robioną mascią i jak narazie jest ok.
masz przejscia z tym balkonem;/ u nas tez wzieli sie za remonty.. narazie malują dół bloku:)
martttika trzymam kciuki zeby plemnik jak najdluzej i jak najwiecej przyjmował taką postawe.. moze blizszy kontakt z synem da mu troche do myslenia i dzialania:)

a mnie malutka daje w kosc.. darciuch sie robi.. tylko by chciala na raczkach lub przy cycku, ale znajomi mnie pocieszają ze tak czesto jest jak dziecko na piersi ehh... pamietam ze tu ktoras pisała ze nawet do kibla musiala zabierac dzidzie:-) cos czuje ze mnie to tez czeka:-D

emilka, dobrze,że maść podziałała, może odstaw na jakiś tydzień całkowicie nabiał i zobaczysz czy krostki bedą się nadal pojawiały:tak::confused:
córcia zaczyna pokazywać charakterek:cool2: to juz panna 1 miesięczna , ale ten czas leci:-)

młoda dziś śpi u dziadków a mamusia ma wolną chatę:-D....przytulę się do książki:-D:-p
byłam popołudniu na zebraniu w przedszkolu, jedna z mam zproponowała fajną rzecz- zorganizowania raz w miesiącu bazarku wymiany rzeczy z których dzieci powyrastały a są jeszcze ładne i nadają się dalej do przekazania:tak:

emilka tak tak to ja chodze do kibelka z Bruniem :cool2::-D:-D

Aga super mama i swietny pomysl :tak: az dziw ze ktos w dzisiejszych czasach cos takiego proponuje :szok: juz lubie ta kobiete :-D

Aga ale ja z nabiału to tylko troszke mleka rano do kawy i raz w tyg. dwa jajka, czasami jakis serek homo.. moze to byc od tego?
ja bardziej przypuszczam ze moze od ciastka z kremem bo raz sie skusilam:p lub od serka bo byl z dodatkiem koksa.. szczerze to jakby moja mama uslyszala ze chce jesc jeszcze mniej niz jem to chyba by mnie udusila hehe juz teraz marudzi ze powinnam wiecej rzeczy jesc a ja to tak sie boje..
oj leci ten czas leci.. w srode bedzie miesiac:))
Raczkowa to ja chyba powiele twoj los i tylko patrzec jak tez bede chodzic z małą na kibel... pomału ustawia sobie mamusie heh

reklama
emilka ja po miesiacy jadlam praktycznie wszystko nawet kalafiora i szparagi tylko w malych ilosciach tak na smak :-pa i od poczatku nie oszczedzalam owoce z pestkami jogurty serki :tak: przyzwyczajaj ksiezniczke :-D a na kibelek z mala....kiedys czytalam tam gazety teraz duzo mniej mi sie nudzi tam z Brunem :-D

Do góry