reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Olka22 a u mnie cóż, odkąd zamieszkałem sam z dziećmi, jest wszystko ok, pomijając to, że poznałem nieodpowiednią kobiete, myślałem że ułożymy sobie życie ale cóż... rozstaliśmy się. nie będę pisał kogo to wina bo ja winić nie mam zamiaru nikogo. Po prostu nie wyszło. Ważne że mam gdzie wrócić, czyli do was :rofl2:

Ostatnia edycja:

No proszę :-) Bardzo mi miło z tego powodu. :-D

A ogólnie to hmmm... U nas przez ten czas, co mnie nie było, wiele się działo. Synowie starsi i mądrzejsi :cool: ja chyba z resztą też. To znaczy starszy to na pewno a czy mądrzejszy to nie wiem :rofl2: Mieszkamy sobie sami nadal w skromnym mieszkanku i tak jak jakoś egzystujemy nie świadomi że istnieje gdzieś jakaś kobieta co na nas czeka :-p Założyłem swoją firmę i teraz to wogóle czasu mi brakuje na wszystko ale dajemy radę. Synowie wspierają tatusia a tatuś wspiera synów :sorry: jeszcze tydzień i chłopaki wracają z wakacji i kurcze, cholernie się z tego powodu cieszę :-D

najgorsza jest własnie taka pustka w domu, kiedy dziecka nie ma:-:)tak:
wiem cos o tym bo mój dzieć jest z dziadkami na wakacjach i to jeszcze ponad miesiąc:tak:
pirrllott, cierpisz na bezsenność:szok::-)

hm...ktoś chetny na kawkę:-) ja właśnie swoją piję;-)

Aga w Ogrodziencu ceny fajne 14 i 10 zl ulgowy, w tym roku to jakos nie jezdzilam nigdzie,bo z kolezanka nie zgralalm sie,ja najpierw na urlop,a ona jak ja wrocilam zawozila synka do babci,a my jezdzimy razem z dziecmi
my juz bylismy w Zatorze i w dinozaurach i w parku sw, Mikolaja,a Andrychowie w miniatrach, tylko tam u dinozaurow nie bylismy,bo jak jechalismy pierwszy raz to jeszcze byli w trakcie budowy,a drugi co bylismy z kuzynka ona juz nie miala sily po miniaturach i po okolicy jezdzilismy
teraz sie zastanawiam nad tym Tatry: Pensjonat w Sercu Gór z Wyżywieniem i Grzańcem bo cena fajna i jedzenie w tym, tylko musze zapytac o od ktorej jest zakwaterowanie i trzeciego dnia konczy sie sniad czy kolacja???
ja to mialam checi juz od tamtego roku dluzszy weekand w swietokrzyskim ( tokarnia skansen,zamek checiny,jaskinia raj i inne atrakcje) lub w zakopanym bo niedaleko

a co do chrzesnych mam takkie samo zdanie,po co zapraszac kogos kto ma dziecko gdzies, ja chcialam aby mloda miala kontakt z tamta rodzine, z jego rodzenstwem ex i babcia,ale oni maja mloda gdzies,szkoda,bo my mamy nieduza rodzine i daleko

Ostatnia edycja:
mozi, ooo.. to zjechali z cen znacznie:shocked2: jak ja sprawdzałam na wiosnę to za 4 osobową rodzinę wychodziło ok 80zl
widzę ,że z Was zapalone wedrowniczki:-)
co do rodziny...babcia ze strony exa widziała martynę ostatnio w lutym a mieszkamy w odległości 7 km od siebie, nie wspomnę juz o jakimś telefonie
szkoda strzępic język:no::no::crazy:

Dołączam do kawki, chociaż wydaje mi się że wy już swoją wypiliście :sorry:

Aga1108 niestety moja bezsenność wynika z dwóch powodów: 1. Uzupełniałem artykuły na sklepie 2. właśnie ta samotność :wściekła/y:

reklama
pirrllott, tydzień szybko zleci, nawet sie nie obejrzysz i rodzinka będzie w komplecie:tak:
ja juz o kawie zapomniałam:-D jestem na etapie robienia obiadu;-)
a w jakim wieku masz synów:confused:

Do góry