reklama
Olka22 a u mnie cóż, odkąd zamieszkałem sam z dziećmi, jest wszystko ok, pomijając to, że poznałem nieodpowiednią kobiete, myślałem że ułożymy sobie życie ale cóż... rozstaliśmy się. nie będę pisał kogo to wina bo ja winić nie mam zamiaru nikogo. Po prostu nie wyszło. Ważne że mam gdzie wrócić, czyli do was
Ostatnia edycja:
Aga1108
Po prostu mama
Aga1108 a czyżbyśmy byli z jednych rejonów że witasz mnie jak krajana?
dokładnie tak
dokładnie tak
No proszę :-) Bardzo mi miło z tego powodu.
A ogólnie to hmmm... U nas przez ten czas, co mnie nie było, wiele się działo. Synowie starsi i mądrzejsi ja chyba z resztą też. To znaczy starszy to na pewno a czy mądrzejszy to nie wiem Mieszkamy sobie sami nadal w skromnym mieszkanku i tak jak jakoś egzystujemy nie świadomi że istnieje gdzieś jakaś kobieta co na nas czeka Założyłem swoją firmę i teraz to wogóle czasu mi brakuje na wszystko ale dajemy radę. Synowie wspierają tatusia a tatuś wspiera synów jeszcze tydzień i chłopaki wracają z wakacji i kurcze, cholernie się z tego powodu cieszę
Aga1108
Po prostu mama
najgorsza jest własnie taka pustka w domu, kiedy dziecka nie ma:-tak:
wiem cos o tym bo mój dzieć jest z dziadkami na wakacjach i to jeszcze ponad miesiąc
pirrllott, cierpisz na bezsenność:-)
hm...ktoś chetny na kawkę:-) ja właśnie swoją piję;-)
wiem cos o tym bo mój dzieć jest z dziadkami na wakacjach i to jeszcze ponad miesiąc
pirrllott, cierpisz na bezsenność:-)
hm...ktoś chetny na kawkę:-) ja właśnie swoją piję;-)
Mozi
MAMUŚKA BB
Aga w Ogrodziencu ceny fajne 14 i 10 zl ulgowy, w tym roku to jakos nie jezdzilam nigdzie,bo z kolezanka nie zgralalm sie,ja najpierw na urlop,a ona jak ja wrocilam zawozila synka do babci,a my jezdzimy razem z dziecmi
my juz bylismy w Zatorze i w dinozaurach i w parku sw, Mikolaja,a Andrychowie w miniatrach, tylko tam u dinozaurow nie bylismy,bo jak jechalismy pierwszy raz to jeszcze byli w trakcie budowy,a drugi co bylismy z kuzynka ona juz nie miala sily po miniaturach i po okolicy jezdzilismy
teraz sie zastanawiam nad tym Tatry: Pensjonat w Sercu Gór z Wyżywieniem i Grzańcem bo cena fajna i jedzenie w tym, tylko musze zapytac o od ktorej jest zakwaterowanie i trzeciego dnia konczy sie sniad czy kolacja???
ja to mialam checi juz od tamtego roku dluzszy weekand w swietokrzyskim ( tokarnia skansen,zamek checiny,jaskinia raj i inne atrakcje) lub w zakopanym bo niedaleko
a co do chrzesnych mam takkie samo zdanie,po co zapraszac kogos kto ma dziecko gdzies, ja chcialam aby mloda miala kontakt z tamta rodzine, z jego rodzenstwem ex i babcia,ale oni maja mloda gdzies,szkoda,bo my mamy nieduza rodzine i daleko
my juz bylismy w Zatorze i w dinozaurach i w parku sw, Mikolaja,a Andrychowie w miniatrach, tylko tam u dinozaurow nie bylismy,bo jak jechalismy pierwszy raz to jeszcze byli w trakcie budowy,a drugi co bylismy z kuzynka ona juz nie miala sily po miniaturach i po okolicy jezdzilismy
teraz sie zastanawiam nad tym Tatry: Pensjonat w Sercu Gór z Wyżywieniem i Grzańcem bo cena fajna i jedzenie w tym, tylko musze zapytac o od ktorej jest zakwaterowanie i trzeciego dnia konczy sie sniad czy kolacja???
ja to mialam checi juz od tamtego roku dluzszy weekand w swietokrzyskim ( tokarnia skansen,zamek checiny,jaskinia raj i inne atrakcje) lub w zakopanym bo niedaleko
a co do chrzesnych mam takkie samo zdanie,po co zapraszac kogos kto ma dziecko gdzies, ja chcialam aby mloda miala kontakt z tamta rodzine, z jego rodzenstwem ex i babcia,ale oni maja mloda gdzies,szkoda,bo my mamy nieduza rodzine i daleko
Ostatnia edycja:
Aga1108
Po prostu mama
mozi, ooo.. to zjechali z cen znacznie jak ja sprawdzałam na wiosnę to za 4 osobową rodzinę wychodziło ok 80zl
widzę ,że z Was zapalone wedrowniczki:-)
co do rodziny...babcia ze strony exa widziała martynę ostatnio w lutym a mieszkamy w odległości 7 km od siebie, nie wspomnę juz o jakimś telefonie
szkoda strzępic język
widzę ,że z Was zapalone wedrowniczki:-)
co do rodziny...babcia ze strony exa widziała martynę ostatnio w lutym a mieszkamy w odległości 7 km od siebie, nie wspomnę juz o jakimś telefonie
szkoda strzępic język
reklama