reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc moje kochane,
ja juz po prawdopodobnie ostaniej wizycie u dentysty:) pogoda dzisiaj w sam raz, a leczo juz dochodzi :)
olka no nie ładnie tak nas zaniedybywac:-D praca ci nie słuzy:-D
Aga te golarki na teleskopie to calkiem dobry pomysł na biznes :-D
ja tez jakas senna ale to chyba od cebuli bo sie troche upłakałam heh
jaimis niee wybrałam i mam na siebie nerwy... jak mozna byc takim niezdecydowanym:-D
no to opuscisz nas na caly urlop???? czy nareszcie zmobilizujesz sie i zalozysz neta w domciu?:tak:
Raczkowa ja tez jestem za tym zeby najpierw probowac dogadac sie polubownie z Plemnikiem, jesli oczywiscie sie da.. a jak nie to dopiero działac prawnikiem... a co do praw to faktycznie moze byc nie łatwo ale ograniczyc? chyba mozna bez problemu jesli nie zyjecie ze sobą :confused:
ksiulka oczywiscie witamy wsrod nas:) napisz cos nam o swoim "przypadku" i wylej wszystkie żale:-)

reklama
Raczkowa sama napisz, szkoda kasy na prawnika, jeśli nie masz jakiejś kosmicznie zawiłej sytuacji.
Moje wakacje dobiegły końca, wyprawa pod namiot udana, dla dzieci samo spanie pod namiotem było mega atrakcją:tak: poczułam namiastkę starych harcerskich czasów... i aż mi żal, że czas wrócić do rzeczywistości:-(

dzieki dziewczyny za rady ale ja wole chyba zeby to ktos profesjonalnie mi zrobil bo plemnik jest na tyle wredny ze przyjdzie ztabunem obroncow wiec i ja musez byc przygotoana a nie chce sie chyba z nim dogadywac :baffled: powiem Wam ze hormony mi opadly i na prawde chyba juz sie wyleczylam z plemnika :baffled: dlatego jak najmniejsyz kontakt chce z nim miec :tak: a moze to tylko kolejna hustawka nastroju :-D:-D

ksiulka witamy kolejna mame ze slaska :-D

Aga wyszły dwie jedynki górne i prą jak szalone :-) narazie mały troche sie uspokoił na szczęście :tak:
raczkowa próbujcie się dogadać, tylko jak będzie niesłowny i oleje płacenie to sie wtedy nie zastanawiaj:tak: a pozew pisz sama!:-) jest taka specjalna stronka gdzie można wyliczyć koszty utrzymania małoletniego. A na sprawie to podobno nawet lepiej jak nie ma prawnika...

ksiulka
witaj!

raczkowa, no wcale się nie dziwię,że miałaś takie cisnienie i nerwację:no:
w K-cach przy wydz.prawa UŚ mozna uzyskać bezpłatne porady prawne, ale nie wiem jak to się odbywa teraz przez wakacje, ewentualnie w S-cu w Centrum edukacji Kana 2 razy w tyg., z tym ,ze trzeba sie zarejsetrować w poniedziałek(jesli bedziesz chciała tel. to pisz na priv):tak:
to dobrze,ze z synusiem juz lepiej, Biogaia powinna podziałać na te zaparcia:tak:

ksiulka, witaj:-)

jaimis, ciekawe co Cię zmobilizuje do założenia neta:-D

a ja byłam na urodzinach wujka, gdzie głównym tematem było czy wnuczek jego szwagierki zbuduje mur z klocków:szok::baffled: do tego dogadująca na przemian mamusia i babcia i ciotka w kółko gadajaca żeby mały się tylko nieprzeziębił od siedzenia na podłodze....uwielbiam takie klimaty:crazy:

emilka, ja od cebuli to miałam mdłości w ciąży a nie senność:-D:-D
może otworzymy taki biznes;-):-D

marttitka, dobrze,że się zębole trochę uspokoiły:tak:

ravenalka cudownie tak czasami wrocic do dawnych, beztroskich czasów.. mnie namioty kojarza sie z dziecinstwem:)
Aga no to widze impreza udana heh tez za takimi przepadam:))

a ja dzisiaj po dlugim czasie wsiadlam troche za kółko i odziwo nie wadzilam jeszcze brzuszkiem o kierowinice hehe ale juz mało brakuje:)

martttika a jak twoja nowa fura sie sprawuje? Gartulacje dla Filipka dwoch pierwszych ząbków ;))

aga no impreza pierwsza klasa, też to kocham:baffled::rofl2:
emilka moja fura jeździ, ma trochę kłopot wjechać pod górkę, ale ogólnie jest ok :-):laugh2: Powiem Wam, że ostatnio musiałam podjechać po towar ojca busem i świetnie sobie poradziłam i jeszcze wszystko dowiozłam na miejsce bez przygód. Bałam się trochę, bo na dodatek Filipa ze sobą musiałam wziąć, ale nawet mi sie spodobało bardziej niż moim małym matrixem :rolleyes:

Aga dziekuje na tym UŚ tez czytalam ze mozna sie tam zglosic ale mi wlasnie zalezy na tym zeby to ktos mi napisal tak zeby to mialo rece i nogi bo od porad prawnych to ja juz sama moglabym radzic :-p:-D:-D niby wszystko wiem tylko niech ktos mi to napisze :confused2:

dziewczyny gratuluje rajdow tymi duzymi i malymi furkami :-D

reklama
Marttika z synka prawdziwy chlop jak lubi duzze auta

a u nas pokrapuje i jest 14 stopniu chlodno,
jestem w trakcje sprzatania, troche lazienki zrobilam,wstawilam pranie i przyszlam na kawke,a do kawki bb :)

dziewczyny Wy duzo ze Ślaska,a byla ktoras w Ogrodziencu jest tam park miniator i dmuchany atrakcje i plac zabaw

a my od wrzesnia 2 klasa, zastanawiam sie jaki wplyw na siostra od religii i ksiadz bedzie mialo,ze olka rodzice po rozwodzie,a mieli koscielny i raczej nie spodziewalam sie aby ex zjawil sie na komunii w maju,jak malej nie widzla od 4 lat,a wiadomo jak komunia to musial by dziecku cos dac

Ostatnia edycja:
Do góry