reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
a kto tu do nas zagladnoł???Witajcie czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
wiesz ojca zaprosze,aby w sadzie pozniej nie mowil,ze nie zaprosilam, wielszosc rodziny nie widziala mlodej od rozstania czyli 6 lat, jedna siora byla raz na zwiazy i pozniej sie nie odwywalMozi a moze warto wyslac zaproszenie i zobaczyc co zrobia??
Ja nie wiem co z chrztem, czy tamta rodzine zapraszac, ale malo realne ze z Łodzi tutaj przyjada.
wiec nie widze sensu i nie mialam o czym z nimi gadac
Ostatnia edycja:
Mozi
MAMUŚKA BB
A u mnie dobrze,mloda do szkoly chodzi, czas leci szybko,za chwile juz wrzesien
ja jestem w trakcie porzadków
ja jestem w trakcie porzadków
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
WITAM I JA
pilociku miloze do nas zagladasz
pisz cou ciebie
pilociku miloze do nas zagladasz
pisz cou ciebie
Aga1108
Po prostu mama
i ja się witam
Emilka to nie jest jeszcze tak źle jak sie za kierownicę mieścisz
raczkowa, tam nie tylko udzielają bezpłatnych porad ale i piszą pozwy, wiem o tym bo znajoma mojej ciotki korzystała a miała dość nieciekawą sytuację, chłop ją zostawił z 2 dzieci, przez lata nie płacił alimentów, wyjechał do Czech, tam ożenił się z cyganką, która miała 9 dzieci i po latach przypomniał sobie o swoich własnych, ale tylko po to aby wystąpić o alimenty na siebie od nich
mozi, ciekawe czy "tatuś" skorzysta z zaproszenia co prawda przede mną jeszcze parę lat ale ja już na chwilę obecną stwierdziłam,że nie zaprosze na komunię do młodej chrzestnego bo ostatnio ją widział na roczku i po za tym kompletny brak zainteresowania
ola i udało sie coś załatwić w up w sprawie stażu
ciekawe czy tam ktoś w ogóle mysli takie godziny pracy dla matki z dzieckiem , jeszcze samotnie wychowującej
marttitka, matrixy mają niesamowite przyspieszenie
pirllott, witamy krajana:-)
a u nas praktycznie cały dzień leje i zimnica
Emilka to nie jest jeszcze tak źle jak sie za kierownicę mieścisz
raczkowa, tam nie tylko udzielają bezpłatnych porad ale i piszą pozwy, wiem o tym bo znajoma mojej ciotki korzystała a miała dość nieciekawą sytuację, chłop ją zostawił z 2 dzieci, przez lata nie płacił alimentów, wyjechał do Czech, tam ożenił się z cyganką, która miała 9 dzieci i po latach przypomniał sobie o swoich własnych, ale tylko po to aby wystąpić o alimenty na siebie od nich
mozi, ciekawe czy "tatuś" skorzysta z zaproszenia co prawda przede mną jeszcze parę lat ale ja już na chwilę obecną stwierdziłam,że nie zaprosze na komunię do młodej chrzestnego bo ostatnio ją widział na roczku i po za tym kompletny brak zainteresowania
ola i udało sie coś załatwić w up w sprawie stażu
ciekawe czy tam ktoś w ogóle mysli takie godziny pracy dla matki z dzieckiem , jeszcze samotnie wychowującej
marttitka, matrixy mają niesamowite przyspieszenie
pirllott, witamy krajana:-)
a u nas praktycznie cały dzień leje i zimnica
o pogoda dzisiaj to wyjątkowo wakacyjna U nas też większą część dnia padało, jak wychodziło słońce to nawet było ciepło, ale tak to strasznie zimno
aga chrzestny po takim czasie braku kontaktu z dzieckiem to przynajmniej na komunię mógłby się jakoś wykazać...
ollka a z tymi stażami to rzeczywiście jakaś komedia (bo inaczej to już tego nazwać nie można). Może jak ojciec małej stanie na wysokości zadania to lepiej szukać pracy na własną rękę? Tylko ten nieszczęsny brak opieki :-( Jakoś to nienaturalnie trudne w naszym kraju...
aga chrzestny po takim czasie braku kontaktu z dzieckiem to przynajmniej na komunię mógłby się jakoś wykazać...
ollka a z tymi stażami to rzeczywiście jakaś komedia (bo inaczej to już tego nazwać nie można). Może jak ojciec małej stanie na wysokości zadania to lepiej szukać pracy na własną rękę? Tylko ten nieszczęsny brak opieki :-( Jakoś to nienaturalnie trudne w naszym kraju...
reklama
Aga1108
Po prostu mama
marttitka, ja mam głęboko gdzieś takie wykazywanie się chrzestnego, teraz to jest dla młodej obcy człowiek a co dopiero będzie za 6 lat
mozi, przypomniało mi się o Ogrodzieńcu, ten park jest czynny od niedawna i z tego co pamiętam to ceny wejściuwek mieli konkretne
jeszcze w Zatorze jest park dinozaurów, dzieciory są zachwycone
mozi, przypomniało mi się o Ogrodzieńcu, ten park jest czynny od niedawna i z tego co pamiętam to ceny wejściuwek mieli konkretne
jeszcze w Zatorze jest park dinozaurów, dzieciory są zachwycone
Ostatnia edycja: