reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Mozi a moze warto wyslac zaproszenie i zobaczyc co zrobia??

Ja nie wiem co z chrztem, czy tamta rodzine zapraszac, ale malo realne ze z Łodzi tutaj przyjada.

Witajcie czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? :-D Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)
a kto tu do nas zagladnoł???

Mozi a moze warto wyslac zaproszenie i zobaczyc co zrobia??

Ja nie wiem co z chrztem, czy tamta rodzine zapraszac, ale malo realne ze z Łodzi tutaj przyjada.
wiesz ojca zaprosze,aby w sadzie pozniej nie mowil,ze nie zaprosilam, wielszosc rodziny nie widziala mlodej od rozstania czyli 6 lat, jedna siora byla raz na zwiazy i pozniej sie nie odwywal
wiec nie widze sensu i nie mialam o czym z nimi gadac

Ostatnia edycja:
Mozi Już parę lat minęło od ostatniej mojej wizyty chyba. :) Aż jestem ciekawy co tam u was i czy pozachodziły jakieś zmiany. Jedno na pewno wiem, dzieci powyrastały :sorry:

i ja się witam

Emilka to nie jest jeszcze tak źle jak sie za kierownicę mieścisz:-D:-D

raczkowa, tam nie tylko udzielają bezpłatnych porad ale i piszą pozwy, wiem o tym bo znajoma mojej ciotki korzystała:tak: a miała dość nieciekawą sytuację, chłop ją zostawił z 2 dzieci, przez lata nie płacił alimentów, wyjechał do Czech, tam ożenił się z cyganką, która miała 9 dzieci i po latach przypomniał sobie o swoich własnych, ale tylko po to aby wystąpić o alimenty na siebie od nich:wściekła/y::angry::angry::angry:

mozi, ciekawe czy "tatuś" skorzysta z zaproszenia:baffled: co prawda przede mną jeszcze parę lat ale ja już na chwilę obecną stwierdziłam,że nie zaprosze na komunię do młodej chrzestnego bo ostatnio ją widział na roczku i po za tym kompletny brak zainteresowania:no:

ola i udało sie coś załatwić w up w sprawie stażu:confused:
ciekawe czy tam ktoś w ogóle mysli:szok: takie godziny pracy dla matki z dzieckiem , jeszcze samotnie wychowującej:no::no:

marttitka, matrixy mają niesamowite przyspieszenie:-D

pirllott, witamy krajana:-)

a u nas praktycznie cały dzień leje i zimnica:confused2:

o pogoda dzisiaj to wyjątkowo wakacyjna:-p U nas też większą część dnia padało, jak wychodziło słońce to nawet było ciepło, ale tak to strasznie zimno:confused2:
aga chrzestny po takim czasie braku kontaktu z dzieckiem to przynajmniej na komunię mógłby się jakoś wykazać...
ollka a z tymi stażami to rzeczywiście jakaś komedia (bo inaczej to już tego nazwać nie można:eek:). Może jak ojciec małej stanie na wysokości zadania to lepiej szukać pracy na własną rękę? Tylko ten nieszczęsny brak opieki :-( Jakoś to nienaturalnie trudne w naszym kraju...:baffled:

reklama
marttitka, ja mam głęboko gdzieś takie wykazywanie się chrzestnego:no:, teraz to jest dla młodej obcy człowiek a co dopiero będzie za 6 lat:szok:

mozi, przypomniało mi się o Ogrodzieńcu, ten park jest czynny od niedawna i z tego co pamiętam to ceny wejściuwek mieli konkretne:tak:
jeszcze w Zatorze jest park dinozaurów, dzieciory są zachwycone:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry