reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

melduje sie i ja :-) dzis strasznie meczacy dzien najpierw pol dnia zakupy a teraz do tej pory robilamw szafie miejsce na rzeczy dla dzidziorka bo tam gdzie je do tej pory trzymalam nie moa byc bo ta jedna szafe musze zlikwidowac ehhh ciezko wszystko pomiescic :baffled: no i padam na pychol strasznie sie zmeczylam :baffled:

olcia i jak wlosy? jak ten drugo kolor? no i fajnie ze z up sie odezwali :tak::tak:

emilka ja na poczatlu myslalam ze taki rogal to kolejny bajer niepotrzebny ale pozniej w szkole rodzenia uczylismy sie karmic z tym rogalem i powiem Ci ze super sprawa :tak:

inamorate jeszcze ciagne :-D ale juz coraz blizej :szok: bo juz brzuch mam prawie miedzy kolanami :-D:-D:-D

dziewczyny orientujecie sie czy kosmetyki z nivea baby sa dla noworodkow? bo kurcze powiem Wam ze mialam taki bon rabatowy kiedys i kupilam wszystkie takie potzrebne kosmetyki kremy balsamy oliwki do kapieli itd ale cholerka teraz tak sie zastanawiam ze chyba powinno pisac ze to dla noworodka :baffled: a nie pisze :baffled: ale tez np na niektorych kosmetykach z tej nivei baby pisze ze np ten krem jest od 4 miesiaca :baffled: i teraz nie wiem czy to co kupilam to moge uzywac dla noworodka HELP :confused:

reklama
olka nie nakładaj tam za duzo na te włoski zebys nie została bez:-D czyli łącząc te dwa kolory mamy na chwile obecną rudą czekolade? albo mleczny rudy.. zrobilas zdjecie w tych jasnych? mnie sie podoba taki żywy rudy, moze nie jest tak zle..

inamorate witamy po latach:-D zazdroszcze ci takiej pociechy:tak: prowadzimy w plebiscycie malucha na okładke, oby tak dalej:tak:

emilka mi tez sie podoba zywy rudy... ale nie taki... mial byc ciut ciemneijszy. a wlosy hmm... jak odpadna to bede miala idealna ruda perulke:)

raczkowa ja ci nie powiem ci mozesz uzywac, ale chyba tak, moze mlodsze mamy ci powiedza czego uzywaja

Raczkowa nie stresuj się kobieto ja od pierwszych dni używam wszystkiego z nivea baby a jak bym miała się stosować do tego co piszą na opakowaniach to już bym osiwiała. Niby deserki dla dzieci są po 4 miesiącu a moja wcina aż jej się uszy trzęsą :-D:-D:-D

dzieki inamorate :tak:

a ja dzisiaj cala noc nie przespalam :eek: bola mnie pachwiny tak jakbym sobie je za mocno rozciagnela np przy szpagacie :eek: czy to znaczy ze miednica mi sie rozszerza:szok: teraz na prawde zaczynam sie bac :szok: JA NIE CHCE RODZIC !!!!!!!! gdybyscie mogly zobaczyc teraz moja panike w oczach :-D:-D:-D

Dzien dobry drogie Panie,
ja jak zwykle od godziny próbuje włączyc moj internet.. to jest chyba lekka przesada ze tak chodzi;/

olcia jak tam efekt koncowy włosków? zadowolona?
Raczkowa spokojnie, tera juz nie ma odwrotu.. dasz rade:) ja bym sie zamieniła:)
juz bym wolala urodzic niz znosic krzywe spojrzenia ludzi ktorzy wiedza ze nie mam chłopa;/
ostanio jakas baba w sklepie pytala moja przyjaciolke czy juz urodzilam i czy dziewczynka bedzie.. skad ludzie maja takie informacje;/ poza tym nie wiedzialam ze wygladam jak do porodu:eek:

Przede mna dzisiaj spotkanie rodzinne, m.in. z ciotkami;/ nie mam ochoty tam jechac.. sztuczne usmieszki i glupie przygadywania.. a moze by sie tak źle poczuc:-D

reklama
Do góry