melduje sie i ja :-) dzis strasznie meczacy dzien najpierw pol dnia zakupy a teraz do tej pory robilamw szafie miejsce na rzeczy dla dzidziorka bo tam gdzie je do tej pory trzymalam nie moa byc bo ta jedna szafe musze zlikwidowac ehhh ciezko wszystko pomiescic
no i padam na pychol strasznie sie zmeczylam 
olcia i jak wlosy? jak ten drugo kolor? no i fajnie ze z up sie odezwali

emilka ja na poczatlu myslalam ze taki rogal to kolejny bajer niepotrzebny ale pozniej w szkole rodzenia uczylismy sie karmic z tym rogalem i powiem Ci ze super sprawa
inamorate jeszcze ciagne
ale juz coraz blizej
bo juz brzuch mam prawie miedzy kolanami 

dziewczyny orientujecie sie czy kosmetyki z nivea baby sa dla noworodkow? bo kurcze powiem Wam ze mialam taki bon rabatowy kiedys i kupilam wszystkie takie potzrebne kosmetyki kremy balsamy oliwki do kapieli itd ale cholerka teraz tak sie zastanawiam ze chyba powinno pisac ze to dla noworodka
a nie pisze
ale tez np na niektorych kosmetykach z tej nivei baby pisze ze np ten krem jest od 4 miesiaca
i teraz nie wiem czy to co kupilam to moge uzywac dla noworodka HELP 

olcia i jak wlosy? jak ten drugo kolor? no i fajnie ze z up sie odezwali

emilka ja na poczatlu myslalam ze taki rogal to kolejny bajer niepotrzebny ale pozniej w szkole rodzenia uczylismy sie karmic z tym rogalem i powiem Ci ze super sprawa

inamorate jeszcze ciagne

dziewczyny orientujecie sie czy kosmetyki z nivea baby sa dla noworodkow? bo kurcze powiem Wam ze mialam taki bon rabatowy kiedys i kupilam wszystkie takie potzrebne kosmetyki kremy balsamy oliwki do kapieli itd ale cholerka teraz tak sie zastanawiam ze chyba powinno pisac ze to dla noworodka