reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
to mi sie bardzo podobaja ale wiem ze nie moge przesadzac... a szkoda
mam 2 i pewnei skonczy sie max na 3
mam 2 i pewnei skonczy sie max na 3
Elena ja na wakacjach jeszcze sprawdzałam cały czas promocje na gruponach itp. i tam co jakis czas można trafić na promocje na godziny dodatkowe. Akurat była z "egzaminatora" nie wiem czy kojarzysz ten ośrodek, bo jest dopiero od jakiegoś czasu i za 5 godzin zapłaciłam ok 120 zł, czyli nie najgorzej :-) Później widziałam jeszcze z "babskiej elki" promocję, ale juz nie pamiętam jak tam wychodziło. Podejrzewam, że podobnie. Do egzaminu chciałam podejść jeszcze raz jak byłam w ciąży, ale oczywiście brak kasy sprawił, że niestety sie nie udało :-( Teraz od kiedy mieszkam u rodziców odbijam się finansowo, więc będzie łatwiej, a z drugiej strony muszę zdać jak najszybciej, bo nie bardzo będę miała jak dojeżdżać do pracy, a nie chcę taty męczyć po nocach :-( Poza tym tato mi troszke pomoże w kupnie swojego pierwszego autka, więc taka okazja sie więcej nie powtórzy No i tu zaczynam dostrzegać plusy bycia samej, bo teraz pieniążki przeznaczam na co chcę i nie muszę się o każdą złotówkę wykłócać, a poza tym rodzice chcą pomóc, żebym chyba tylko do tego buraka nie wracała. I tak o;-)
anowi82
Fanka BB :)
dziewczyny róbcie prawko, to niesamowita pomoc. ja nie wiem co bym zrobiła w Bieszczadach bez auta z noworodkiem(w 2009 w październiku już śnieg był)
ja już mam drugie autko i nabrałam wprawy w jeździe.
martitka dobrze ze Tata pomoże w kupnie autka. lepsze to niż kredyt. ja
z Tatem mam składki i mniej place za oc
ja już mam drugie autko i nabrałam wprawy w jeździe.
martitka dobrze ze Tata pomoże w kupnie autka. lepsze to niż kredyt. ja
z Tatem mam składki i mniej place za oc
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dziewczyny ale wam fajnie, ja planuje kurs ale indywidualny, niby powinnam go robic jak najszybciej ale kasy brak wiec czekam...
a auto to duza pomoc bo tak multum czasu na dojazdy idzie
a auto to duza pomoc bo tak multum czasu na dojazdy idzie
o pod względem składek to już dawno dogadane :-)
no ja tez się cieszę tylko żeby w razie niepowodzeń na egzaminie sie nie poddać
Narazie mam silne postanowienie próbować do skutku:-)
ollka czasami w up można dorwac prawo jazdy jako jeden z kursów
no ja tez się cieszę tylko żeby w razie niepowodzeń na egzaminie sie nie poddać
Narazie mam silne postanowienie próbować do skutku:-)
ollka czasami w up można dorwac prawo jazdy jako jeden z kursów
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martttika u nas w up juz nie ma zadnych kurosw, chyba ze cos z gwarancja zatrudnienia, wiec prawko odpada...
wlasnie dziewczyny jak mialyscie z wykladami, chodzilyscie?? bo u mnie z czasem tragedia, tzn praktycznie brak opieki dla oliwi
wlasnie dziewczyny jak mialyscie z wykladami, chodzilyscie?? bo u mnie z czasem tragedia, tzn praktycznie brak opieki dla oliwi
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
no wlasnie ja pewnie bym nie chodzila... bo mloda 2 h tam nie wysiedzi
zobaczymy... trzeba by sie zmobilizowac...
zobaczymy... trzeba by sie zmobilizowac...
reklama
olka musisz dopytac bo ja np chodzilam do takiej szkoly ze nie wystawiali zaswiadczenia i nie pozwalali wsiasc do auta jak nie chodzilas na teorie w zasadzie to troche sie przydaje teoria ale to juz bardziej jak jezdzisz bo testy i tak uczysz sie na pamiec a tak na prawde pozniej i tak nic z tego nie pamietasz