reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Elena ja na wakacjach jeszcze sprawdzałam cały czas promocje na gruponach itp. i tam co jakis czas można trafić na promocje na godziny dodatkowe. Akurat była z "egzaminatora" nie wiem czy kojarzysz ten ośrodek, bo jest dopiero od jakiegoś czasu i za 5 godzin zapłaciłam ok 120 zł, czyli nie najgorzej :-) Później widziałam jeszcze z "babskiej elki" promocję, ale juz nie pamiętam jak tam wychodziło. Podejrzewam, że podobnie. Do egzaminu chciałam podejść jeszcze raz jak byłam w ciąży, ale oczywiście brak kasy sprawił, że niestety sie nie udało :-( Teraz od kiedy mieszkam u rodziców odbijam się finansowo, więc będzie łatwiej, a z drugiej strony muszę zdać jak najszybciej, bo nie bardzo będę miała jak dojeżdżać do pracy, a nie chcę taty męczyć po nocach :-( Poza tym tato mi troszke pomoże w kupnie swojego pierwszego autka, więc taka okazja sie więcej nie powtórzy :tak::-p No i tu zaczynam dostrzegać plusy bycia samej, bo teraz pieniążki przeznaczam na co chcę i nie muszę się o każdą złotówkę wykłócać, a poza tym rodzice chcą pomóc, żebym chyba tylko do tego buraka nie wracała. I tak o;-)

dziewczyny róbcie prawko, to niesamowita pomoc. ja nie wiem co bym zrobiła w Bieszczadach bez auta z noworodkiem(w 2009 w październiku już śnieg był)
ja już mam drugie autko i nabrałam wprawy w jeździe.

martitka dobrze ze Tata pomoże w kupnie autka. lepsze to niż kredyt. ja
z Tatem mam składki i mniej place za oc

dziewczyny ale wam fajnie, ja planuje kurs ale indywidualny, niby powinnam go robic jak najszybciej ale kasy brak wiec czekam...
a auto to duza pomoc bo tak multum czasu na dojazdy idzie

o pod względem składek to już dawno dogadane :-)
no ja tez się cieszę:happy: tylko żeby w razie niepowodzeń na egzaminie sie nie poddać :-p
Narazie mam silne postanowienie próbować do skutku:-)
ollka czasami w up można dorwac prawo jazdy jako jeden z kursów

martttika u nas w up juz nie ma zadnych kurosw, chyba ze cos z gwarancja zatrudnienia, wiec prawko odpada...

wlasnie dziewczyny jak mialyscie z wykladami, chodzilyscie?? bo u mnie z czasem tragedia, tzn praktycznie brak opieki dla oliwi

ollka ja tak dużo wtedy pracowałam, ze pojawiłam się tylko na najważniejszych, m.in. na badaniach lekarskich:-p U nas mało kto chodził... Wiadomo, że bycie na tej teorii dużo daje, ale nie zawsze jest jak...

reklama
olka musisz dopytac bo ja np chodzilam do takiej szkoly ze nie wystawiali zaswiadczenia i nie pozwalali wsiasc do auta jak nie chodzilas na teorie :baffled: w zasadzie to troche sie przydaje teoria ale to juz bardziej jak jezdzisz bo testy i tak uczysz sie na pamiec a tak na prawde pozniej i tak nic z tego nie pamietasz

Do góry