reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga Oliwka co roku jest zapisana na wakacje i na tyle ile musi tyle chodzi
w tym roku jeden miesiac to luz bo bedzie jej przedszkole na dyzurze wiec bez problemu bedzie chodzic. gorej zawsze z tymi wakacyjnymi bo tam zbieranina dzieci jest...
raczkowa niezaleznie ile przeczytasz o porodach twoj i tak bedzie inny, nie ma sie co streswac
w tym roku jeden miesiac to luz bo bedzie jej przedszkole na dyzurze wiec bez problemu bedzie chodzic. gorej zawsze z tymi wakacyjnymi bo tam zbieranina dzieci jest...
raczkowa niezaleznie ile przeczytasz o porodach twoj i tak bedzie inny, nie ma sie co streswac
Aga1108
Po prostu mama
przykład durnoty chłopów
miałam przed chwilą pacjenat, któremu lekarz zapisał tabl na prostatę
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił
Elena
Grudniówka 2010
Elena dokładnie jedna jest bezpłatna, w jednej zajęcia kosztują 300 zł, a w drugiej 400 lub 200 zł (to zależy czy z ćwiczeniami czy sama teoria). Przynajmniej tak było jak się dowiadywałam przed porodem.
Bezpłatna na Królowej Rodzin i tam można zacząć chodzić wtedy kiedy się chce.
Emilka u nas jest tak, że można zwiedzić porodówkę nawet.
Ostatnia edycja:
Elena
Grudniówka 2010
przykład durnoty chłopów:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
wczoraj u nas super burza byla, powietrze troche lepsze
dziecko zostalo u chrzestnej i o dziwo spi tam.... cisza w domu niesmaowita... jakos tak nieprzyzwyczajona jestm...
wczoraj u nas super burza byla, powietrze troche lepsze
dziecko zostalo u chrzestnej i o dziwo spi tam.... cisza w domu niesmaowita... jakos tak nieprzyzwyczajona jestm...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja sie ciesze ze wczoraj oliwi dlugie ciuchy spakowalam bo bym musiala autem po nia jechac do chrzestnej.
jutro juz poniedzialek i przedszkole nareszcie...a w czwartek wycieczka...
jutro juz poniedzialek i przedszkole nareszcie...a w czwartek wycieczka...
reklama
oj chyba wszędzie sie ochłodzilo :-( oby to nie był koniec lata
moje dziecię śpi a ja rozwalam testy na prawko
w końcu sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby po dwóch latach podejść znowu do egzaminu - chyba zaczynam widzieć plusy w moim samodzielnym rodzicielstwie :-)
moje dziecię śpi a ja rozwalam testy na prawko
w końcu sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby po dwóch latach podejść znowu do egzaminu - chyba zaczynam widzieć plusy w moim samodzielnym rodzicielstwie :-)