reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa, to nie czytaj za wiele:-D:-D...poczytaj jakiś romas albo kryminał:-p:-D:-)

ollka, a przedszkole przyjmie Ci Oliwkę na wakacje:confused: bo przecież już kończy okres przedszkolny:confused:

reklama
aga Oliwka co roku jest zapisana na wakacje i na tyle ile musi tyle chodzi
w tym roku jeden miesiac to luz bo bedzie jej przedszkole na dyzurze wiec bez problemu bedzie chodzic. gorej zawsze z tymi wakacyjnymi bo tam zbieranina dzieci jest...

raczkowa niezaleznie ile przeczytasz o porodach twoj i tak bedzie inny, nie ma sie co streswac

przykład durnoty chłopów:-p:-p:szok::-D

miałam przed chwilą pacjenat, któremu lekarz zapisał tabl na prostatę
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił:szok::surprised::oo::unsure:

Elena dokładnie jedna jest bezpłatna, w jednej zajęcia kosztują 300 zł, a w drugiej 400 lub 200 zł (to zależy czy z ćwiczeniami czy sama teoria). Przynajmniej tak było jak się dowiadywałam przed porodem.

Bezpłatna na Królowej Rodzin i tam można zacząć chodzić wtedy kiedy się chce.
Emilka u nas jest tak, że można zwiedzić porodówkę nawet.

Ostatnia edycja:
przykład durnoty chłopów:-p:-p:szok::-d

miałam przed chwilą pacjenat, któremu lekarz zapisał tabl na prostatę
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił:szok::surprised::oo::unsure:

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

dzien dobry

wczoraj u nas super burza byla, powietrze troche lepsze

dziecko zostalo u chrzestnej i o dziwo spi tam.... cisza w domu niesmaowita... jakos tak nieprzyzwyczajona jestm...

ja sie ciesze ze wczoraj oliwi dlugie ciuchy spakowalam bo bym musiala autem po nia jechac do chrzestnej.

jutro juz poniedzialek i przedszkole nareszcie...a w czwartek wycieczka...

reklama
oj chyba wszędzie sie ochłodzilo :-( oby to nie był koniec lata:baffled:
moje dziecię śpi a ja rozwalam testy na prawko
w końcu sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby po dwóch latach podejść znowu do egzaminu - chyba zaczynam widzieć plusy w moim samodzielnym rodzicielstwie :-)

Do góry