Aga1108
Po prostu mama
emilka, dokładnie po 2 lub 3 dniach
ja rodziłam jeszcze w 2-ce i wypisywali po 3 dniach jesli wszystko było ok, moja kolezanka rodziła w zeszłym roku w czerwcu na Zegadłowicza i był taki przemiał,że wypuszczali już po 2 dniach bo nie mieli miejsc na oddziale
a z tym krzykiem nie jest ta źle
ze mną leżała na sali dziewczyna , której dziecko nie miało odruchu ssania, nie potrafiło złapac brodawki, położne proponowały jej że wezmą małą i ją nakarmią butlą ale ta się upierała,że nie, a mała wrzeszczała z głodu
ja przedrzemałam noc a moje dziecko spało w najlepsze , nie obudziły jej żadne wrzaski

ollka, Martynka idzie do przedszkola od października , bo wyjeżdza z dziadkami na całe wakacje i wrzesień, a ponieważ idzie do prywatnego przedszkola, nowootwartego u nas na osiedlu( mają promocję-tak,że bedę płacić tak jak za normalne państwowe) dlatego pozwolili mi ją posłac od października
oni w ogóle przyjmują dzieci cały rok

a z tym krzykiem nie jest ta źle

ollka, Martynka idzie do przedszkola od października , bo wyjeżdza z dziadkami na całe wakacje i wrzesień, a ponieważ idzie do prywatnego przedszkola, nowootwartego u nas na osiedlu( mają promocję-tak,że bedę płacić tak jak za normalne państwowe) dlatego pozwolili mi ją posłac od października