reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

He :) ... to forum daje tyle wyobraźni :) Caarla pracowała w hurtowni medycznej, wiec wypełnienia po hurtowych cenach ....
Brita by zrobiła :) I o to ja na forum samotnych rodziców można zadbać o uśmiech :)

Oczywiście w ramach poprawienia Wam sobotnich nastrojów ...

reklama
u nas byli goscie... mloda teraz juz spi...

elena ja na wesele ide 23,a teraz ze mam mame w dou to korzystam, wychodze ile sie da... trzeba troche odreagowac...
najbardziej nie moge doczekac sie fryzjera...

hej z kawusią :-)

Ale Wy mnie nie zrozumieliście.... ja nie pisałam ze chcę się zemścic.. Odpisałam tylko na pyt devil... i chodziło mi tez o to że m bał się że ja będe chciała się zemścic na nim jeśli mi się nie ułoży dalej w życiu... a ja tego nie zamierzam robic....
Póki co za tydzień jedziemy razem nad morze... nie wiem jak to będzie...

Wczoraj z małym byliśmy na imprezie... faaajnie było..
Dziś zamierzam iśc do kina z młodym...:-)

m pojechał do roboty... będzie jutro dopiero więc mam spokój i mogę robic co chcę :-)

u nas byli goscie... mloda teraz juz spi...

elena ja na wesele ide 23,a teraz ze mam mame w dou to korzystam, wychodze ile sie da... trzeba troche odreagowac...
najbardziej nie moge doczekac sie fryzjera...

Ja tak samo z tym fryzjerem. Tym bardziej grzywka wpada już do oczu.

dzien dobry
brita mamz grzywka to samo... poki co spinam do tylu... inaczej sie nie da...
a maly ruch na forum przez pogode... przyjda chlodniejsze dni i bedzie wiecej osob....

My dziś naleliśmy wodę do basenu i synek się chlupał.
Wczoraj poszłam bardzo późno spać, bo o 1:36 i rano nie słyszałam jak on się zbudził. Coś mi się śniło, i przez sen usłyszałam jak synek coś powiedział, ja patrzę, a on na czworaka w połowie łóżka. W sumie to nic nadzwyczajnego, bo raczkuje od miesiąca, ale jego łóżeczko było odsunięte od tego na którym my śpimy, i dobrze, że się odezwał, bo gdyby dalej poszedł to by spadł na głowę. :zawstydzona/y:
Brita opowiadaj co nowego.
Ollka my po weselu z ojcem dziecka i moją siostrą jedziemy na ryby jeszcze, bo to zagorzali wędkarze. Moja siostra jako jedyna dziewczyna w kole na legitkę.

troszkę mnie nie było poszalałam ale dość spokojnie ;-) w weekend gril nad jeziorkiem z paką jeszcze akademicką
i dzidzię zostawiłam na 2 dni no i na 2 wieczór już mi tękno było ale jak wróciłam jakoś szczególnie bardzo się nie cieszył porównywalnie jak po pracy wracam :-)

wiecie do mnie też zaczęło teraz docierać że wcale nie byliśmy szczęśliwi poprostu fajnie było mieć go ale nie był to szczęśliwy związek, może nawet byłam od niego uzależniona, a jak się skończyło poprostu tęskniłam za nim jak się tęskni za nałogiem

reklama
Brita,pisalas wczesniej ze jestes stomatologiem,tak?

Bo ja mam pytanie tak z ciekawosci.Czy czesto stomatolodzy potrzebuja asystentek?czy to jest zadanie tak proste ze sami sobie radza z tym?
Pytam bo mam takie wyksztalcenie i jakos pracy nie moge znalesc.
Moze w wiekszych miastach potrzebują?

Do góry