reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej. Dawno mnie tu nie było :) chyba ze trzy dni. Już słyszałam że ktoś tęskni :p Jakoś tak nie miałam czasu a jak miałam to zawsze coś. Jutro do pracy ide na dzień więc wieczorem się odezwę :*

reklama
Pierwszy się dziś przywitam i dam upust swojej dumie :)
Kupiłem naszą "Regionalną" i mój bohater na zdjęciu przed ogniskiem piecze sobie chlebek.
Opisany jako najmłodszy uczestnik spływu kajakowego :)
Ach ... jak mam słodko dzisiaj ....

dzien dobry
my wczoraj mialysmy piknikw przedszkolu, super bylo.
bylysmy tez na rynku, mloda pobawila sie na dmuchanje zjezdzalni, i poziej spac:)

a dzis chyba czeka nas dzienw domu, oliwia od rana bardzo brzydko kaszle, mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje, faszeruje ja lekami od dzis....

Witam. Ja miałam nocke. Ale wczoraj przed nocką wizyta z małą na izbie. Ma zapalenie oskrzeli. Ni z gruszki ni z pietruszki dostała duszności i temperatury i na antybiotyku jesteśmy :(. Już za długo było dobrze.

Witam. Ja miałam nocke. Ale wczoraj przed nocką wizyta z małą na izbie. Ma zapalenie oskrzeli. Ni z gruszki ni z pietruszki dostała duszności i temperatury i na antybiotyku jesteśmy :(. Już za długo było dobrze.
duzo zdrowka dla synka

a u nas dzis zimniej,mozna powiedziec zimno w porownianiu z ciepliejszymi dniami i w nocy padalo

No ta pogoda jest tak zmienna ze nie ma się co dziwić że dzieci chorują jak dorośli łapią. U mnie jest jeden plus chorób że mam nebulizator i w razie duszności robie małej inhalacje i duszności przechodzą. Antybiotyk juz dostaje więc będzie dobrze. Tylko dobija człowieka to ze zawsze coś.

martunia my tez mamy nebulizator, u nas kaszel paskudny, goraczka zwalczona.
inhalacje bardzo czesto pomagaly nam w zime.
a teraz przed wyjazdem te chorobsko bardzo niemile u nas widziane.....

Witajcie. W calym kraju taka pogoda, że nie mozna sie na nic zdecydować. My wyczekaliśmy z miśkiem moment bez opadów w przelotnym deszczu i uderzyliśmy na loda :) Chociaż tyle. Popołudnie i wieczorek spędzimy w domu. Chmurzy sie co chwilkę, ale jak zauważyłem na MMs'-sie w niektórych rejonach kraju byla nawet tęcza :)

reklama
Tak Devil ale to było tylko jedno zdięcie. Mam jeszcze inne gdzie są dwie tęcze na raz :) to dopiero był widok. Koło 21 zrobiło się widno, pojawiły się tęcze i tak ok 10 minut było i nagle zrobiło się ciemno. Coś pięknego. A co do pogody też poszłam chociaż do koleżanki na kawe bo o spacerze nie było mowy. Taka jest paskudna pogoda u nas i zimno :( brrrrrrrrr

Do góry