reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej. Dawno mnie tu nie było :) chyba ze trzy dni. Już słyszałam że ktoś tęskni :p Jakoś tak nie miałam czasu a jak miałam to zawsze coś. Jutro do pracy ide na dzień więc wieczorem się odezwę :*

reklama
Pierwszy się dziś przywitam i dam upust swojej dumie :)
Kupiłem naszą "Regionalną" i mój bohater na zdjęciu przed ogniskiem piecze sobie chlebek.
Opisany jako najmłodszy uczestnik spływu kajakowego :)
Ach ... jak mam słodko dzisiaj ....

dzien dobry
my wczoraj mialysmy piknikw przedszkolu, super bylo.
bylysmy tez na rynku, mloda pobawila sie na dmuchanje zjezdzalni, i poziej spac:)

a dzis chyba czeka nas dzienw domu, oliwia od rana bardzo brzydko kaszle, mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje, faszeruje ja lekami od dzis....

Witam. Ja miałam nocke. Ale wczoraj przed nocką wizyta z małą na izbie. Ma zapalenie oskrzeli. Ni z gruszki ni z pietruszki dostała duszności i temperatury i na antybiotyku jesteśmy :(. Już za długo było dobrze.

Witam. Ja miałam nocke. Ale wczoraj przed nocką wizyta z małą na izbie. Ma zapalenie oskrzeli. Ni z gruszki ni z pietruszki dostała duszności i temperatury i na antybiotyku jesteśmy :(. Już za długo było dobrze.
duzo zdrowka dla synka

a u nas dzis zimniej,mozna powiedziec zimno w porownianiu z ciepliejszymi dniami i w nocy padalo

No ta pogoda jest tak zmienna ze nie ma się co dziwić że dzieci chorują jak dorośli łapią. U mnie jest jeden plus chorób że mam nebulizator i w razie duszności robie małej inhalacje i duszności przechodzą. Antybiotyk juz dostaje więc będzie dobrze. Tylko dobija człowieka to ze zawsze coś.

martunia my tez mamy nebulizator, u nas kaszel paskudny, goraczka zwalczona.
inhalacje bardzo czesto pomagaly nam w zime.
a teraz przed wyjazdem te chorobsko bardzo niemile u nas widziane.....

Witajcie. W calym kraju taka pogoda, że nie mozna sie na nic zdecydować. My wyczekaliśmy z miśkiem moment bez opadów w przelotnym deszczu i uderzyliśmy na loda :) Chociaż tyle. Popołudnie i wieczorek spędzimy w domu. Chmurzy sie co chwilkę, ale jak zauważyłem na MMs'-sie w niektórych rejonach kraju byla nawet tęcza :)

reklama
Tak Devil ale to było tylko jedno zdięcie. Mam jeszcze inne gdzie są dwie tęcze na raz :) to dopiero był widok. Koło 21 zrobiło się widno, pojawiły się tęcze i tak ok 10 minut było i nagle zrobiło się ciemno. Coś pięknego. A co do pogody też poszłam chociaż do koleżanki na kawe bo o spacerze nie było mowy. Taka jest paskudna pogoda u nas i zimno :( brrrrrrrrr

Do góry