reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis wybieramy sie chyba najtanszym srodkiem transportu i najszybszym, lecimy samolotem, bo srednio mi sie podoba ciagnac mala cala noc busem albo przewozem, niby dziecko spi, ale tak jestesmyw godzinke na miejscu.
a ze lecimy z samego rana to mamy juz caly dzien dla siebie na miejscu
jeszcze tylko karte na europejskie ubezpieczenie musze zalatwic, boz dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo
a ze lecimy z samego rana to mamy juz caly dzien dla siebie na miejscu
jeszcze tylko karte na europejskie ubezpieczenie musze zalatwic, boz dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo
fajnie ... ja nigdy nie leciałam może za kilka lat z misiem polecę jak ceny paliw nie będą tak horrendalne że tylko będą linie exclusive :-)
a ja jutro idę na próbny tydzień do pracy, w końcu, a u nas pogrom, babcia chora, mały chory na ich recepty wydałam 120 zł ciekawe ile dni będę musiała tam pracować żeby zarobić no oczywiście jeśli się im spodobam \
mały choruje już 3 raz w tym roku to dużo jak na małe dziecko chyba
a ja jutro idę na próbny tydzień do pracy, w końcu, a u nas pogrom, babcia chora, mały chory na ich recepty wydałam 120 zł ciekawe ile dni będę musiała tam pracować żeby zarobić no oczywiście jeśli się im spodobam \
mały choruje już 3 raz w tym roku to dużo jak na małe dziecko chyba
Mozi
MAMUŚKA BB
hej dziewczyny,dzieki za zainteresowanie zalicznie,duzo do uzupelniania,ale sadze,ze zalicze,w srode wyniki
musze sie zabrac za projekt wlasnego przedsiebiorstwa na podstawy przedsiebiorczosci,cos w stylu biznes plan tylko bardziej rozbudowane,same druki ponad 10 stron i do tego cala opisowka, czesc przedrejestracujna i porejestracyjna z formami finansowania, dystrybucja, macierz, kosztorysem
musze sie zabrac za projekt wlasnego przedsiebiorstwa na podstawy przedsiebiorczosci,cos w stylu biznes plan tylko bardziej rozbudowane,same druki ponad 10 stron i do tego cala opisowka, czesc przedrejestracujna i porejestracyjna z formami finansowania, dystrybucja, macierz, kosztorysem
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mozi ja cos takiego pamietam ze szkoly... koszmarne to bylo...
biznes plan to luz... ale tabele, wyliczenia... katastrofa.
jaimis to zdrowka dla wszystkich. no i super ze do pracy idziesz fajnieze masz coz malym zrobic
my dzis caly dzien na dworze, gril, piaskownica, lezak i totalny luz... dawno tak nie wypoczelam
biznes plan to luz... ale tabele, wyliczenia... katastrofa.
jaimis to zdrowka dla wszystkich. no i super ze do pracy idziesz fajnieze masz coz malym zrobic
my dzis caly dzien na dworze, gril, piaskownica, lezak i totalny luz... dawno tak nie wypoczelam
martunia415
Zaangażowana w BB
Witam was. ja dzisiaj byłam w pracy. Nic mi się nie chce. W sumie nie było dużo roboty ale chyba ten luz był dla mnie najbardziej męczący :/
Mozi to jak już tą firmę opracujesz to może nas zatrudnisz ;-)
martunia415 bo opindalanie też bywa męczące, ale czasami warto :-)
ollka22 no z babcią to mam fajnie, szkoda mi by było dać do żłobka a z opiekunkami różnie bywa, a w tej pracy kokosów nie będzie to nie wiem czy by się kalkulowało
no ja po 9 miesiącach do pracy ciekawe jak to będzie i czy mnie zostawią .... najbardziej mi zależy żebym miała ciągłość pracy... ale i tak bardziej niż nowej pracy boję się że mały babcię jutro wykończy bo on ma ciężkie dni czasami a zwłaszcza jak jest chory, ale dobrze że poszłam dziś do lekarza bo mu się pogorszyło
martunia415 bo opindalanie też bywa męczące, ale czasami warto :-)
ollka22 no z babcią to mam fajnie, szkoda mi by było dać do żłobka a z opiekunkami różnie bywa, a w tej pracy kokosów nie będzie to nie wiem czy by się kalkulowało
no ja po 9 miesiącach do pracy ciekawe jak to będzie i czy mnie zostawią .... najbardziej mi zależy żebym miała ciągłość pracy... ale i tak bardziej niż nowej pracy boję się że mały babcię jutro wykończy bo on ma ciężkie dni czasami a zwłaszcza jak jest chory, ale dobrze że poszłam dziś do lekarza bo mu się pogorszyło
martunia415
Zaangażowana w BB
A no masz rację. Zmęczyłam się lenistwem hehe . Teraz dwa dni wolne a potem znou co drugi dzien w pracy . Zaraz wakacje to się zaczną problemy z zostawieniem dzieci. Nie wiem jak to będzie. Myślę żeby ciągnąc nocki cały czas. Zobaczymy czy się uda to załatwić
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martuniaa przedszkole macie w wakacje czynne??
ja sie ciagle zastanawiam czy mala zapisac, bo jakw sierpniu mamyw domu siedziec to wole zebyw przedszkolu byla....
jaimis oby praca byla fajna i oby placili bo teraz to roznie bywa...
ja z opiekunka bym malej nigdy nie zostawila,a babcia w domu fajna sprawa
ja sie ciagle zastanawiam czy mala zapisac, bo jakw sierpniu mamyw domu siedziec to wole zebyw przedszkolu byla....
jaimis oby praca byla fajna i oby placili bo teraz to roznie bywa...
ja z opiekunka bym malej nigdy nie zostawila,a babcia w domu fajna sprawa
reklama
martunia415
Zaangażowana w BB
U nas są dwa przedszkola i jeden miesiąc wakacji ma dyżur jedno przedszkole a drugi drugie. Ale mała do tego drubiego nie pójdzie. A urlop mam dopiero od końca lipca. Cały lipiec muszę przepracować. Dlatego muszę załatwić sobie same nocki