reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej,a u nas nic nowego,mloda na kontrol do lekarza w czw,dalej inhalacje
zanim bedzie alergolog musi wyzdrowiec i musze jej badania zrobic,na dzien dzisiejszy nie ma wolnych bloczkow do czerwca,a na lipiec na razie nie rejestruja
a tak mama dzis posiedziala chwile z mloda,a ja pozatwilam jedna rzecz
i jak mi gosc podniosl cisnienie jak jechalismy do przychodni,wyjezdza z miejsca parkingowego na uliczce osiedlowej i nie patrzy czy cos jedzie:wściekła/y: dobrze,ze jechalam wolno i zahamowalam,bo tak by mi wjechal w nadkole lewe lub moje drzwi,zatrzymal sie moze cm przed kolem
kuzma skoncze studia i zbieram na auto,bo nie chce taty auta zniszczyc,przez takich pacanow

reklama
ja też nie lubię jeżdzić cudzym samochodem, niektórzy jeżdzą jak by sami byli na drogach, a już jak wyprzedasz i nie patrzą w boczne lusterka i w ciebie nagle chcą wjechać to poprostu norma, ale takie coś to mi się zdarzało jak jeżdziłam swoim samochodem który tatusiek rozwalił i jakoś nie mogę się doprosć:wściekła/y:
A podstawił mi taki że ma oszałamiające przyśpieszenie bo do 100 to w godzinę przyśpiesza:-D ale za to spalanie minimalne tylko to taki satry gruchot że starch z dzidzią jechać gdzieś dalej niż w "koło komina"...

A mamuśki chyba wiosnę poczuły :-)

dzien dobry
jaimis kurde u nas dopiero sie wiosna pokazuje:) oby juz zostala.
dzieckow przedszkolu, pranie sie pierze, obiadek sie robi... a pozniej moze spacer...

ollka22 jednym słowem wszystko pod kontrolą :-) U mnie ciągle coś nie zdążam a to pranie wisi już do zdjęcia 2 dzień itp ale to pierdoły. Dziś za to byłam u fryzjera wkońcu chrzściny i ta wiosna ;-) A Oliwka lepiej się czuje?

JAIMIS ja to mam mega lenia ale chce czy nie conieco robic w domu trzeba... tymbardziej jak nie ma kto zrobic

oliwka na szczescie duzo lepie, 5 kwietnia jedzie na pierwsza wycieczke z przedszkola... jejku jak ten czas leci, niedawno byla taka malutka...

jaimis ja siedze ten tyg w mloda na opiece i mialam tyle rzeczy zrobic,a okazuje sie,ze to nie takie proste,bo zawsze cos innego znajdzie sie,mloda co chwile chce,abym sie z nia pobawila,czy juz mija pol dnia to trzeba cos zrobic do jedzenia i gary pozmywac,nie wiem,ale po dwoch osobach zawsze cos jest do zmywania jakby nas piatka byla
a pranie,cos o tym wiem,bo u mnie nie wisi,ale na pralce dwie sterty poukladane do rozlozenie do szafek czekaja

szkoda,ze ostanio malo kto zaglada :(

niestety pranie, prasowanie ma jakiś talent pęcznienia :-)
Wy to jeszcze dzieci, praca a ja teoretycznie nic nie robię, przeglądam sieć i ślę cv bezodzewowo, to powinien być połysk w domu... ale chyba jestem podłamana że nie mam pracy, a każdy motyw jest dobry żeby się poobijać, zwłaszcza wiosną ;-)
Tym bardziej że przed ciążą jechałam po 12 godzin + weekendy już nie potrafiłam o niczym innym mówić niż o pracy :wściekła/y: I jak sobie pomyślę że mnie wywalili w nagrodę ....

ollka22 pierwsza wycieczka aż tylko patrzeć szkoła, chłopaki ;-)

DZIEN DOBRY:)
pranie.. u mniie sa 3 osobya prania jak po 5, ze zmywaniem to samo...
okna prosza i mycie ale w przyszlym tyg hcemy zaczac remont kuchni wiec odpuszczam.

mozi jak sie siedzi z dzieckiem to neisiety niewiele sie zrobi, ja to po weekendzie z mloda w domu odgruzowuje w pon, dobrze ze ten weekend ma juz byc fajny.

jaimis chlopak juz jest:) ma na imie robert i jest starszy od oliwi

ollka22 no, no ach te współczesne dziewczyny, patrzeć tylko jak na zaręczyny Ciebie zaproszą :-D A pogoda cudna dziś aż 2 razy dziąślaka na spacer wywlekłam bo on tylko w domu z mamusią by chciał siedzieć ale pewnie już nie długo ;-)
Remont straszna rzecz ale za to te efekty:happy2:

reklama
jaimis poczekaj roka maly bedzie sie super bawil z kolegami:)

spacerkow zazdroszcze... moja pada po przedszkolu i jak wstaje to ma czas na zabawe, kolacje kapiel i spac.
organizm sie jej jeszcze nie przestawil na wiekszy wysilek, wazne ze w przedszkolu wychodza na spacery

Do góry