reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
podobno na wiosnę więcej optymizmu... dziś mama sobie poszła i z małym sama siedziałam i do 14 chodziłam w piżamie... śmiać mi się chce bo czuję się jak najmniejsza i najbardziej nieszczęśliwą osobą na świecie a moi znajomi zamiast mnie pocieszać mówią że ja to zawsze daję sobie radę... terapia wstrząsowa czy mam bezdusznych znajomych?

olllka22 mam nadzieję że to wszytko na ząbki, a od stresów już nie mam pokarmu tak że może się caluśki uzębić

i niech już przyjdzie wiosna mały niezbyt jest szczęśliwy w gondoli i tak myślę że jak zrobi się cieplej to już na spacerówkę bym go położyła taką rozłożoną bo on jeszcze nie siedzi. A od kiedy przechodziłyście na spacerówki???

jaimis moja jest z lutego i na spacerowke jak dosc dobrze pamietam przeszlam w lipcu jak trafilysmy do szpitala, i tak juz zostalo, jakmasz dobrze zabudowana to spokojnie mozesz zmienic.

jak jest slonce to sie ma faktycznie lepszy humor.... szkoda ze przy okazji o problemach sie nie da zapomniec...

hej,a my sobie pospalismy do 8 :)
ladne sloneczki i kolo 14 musimy isc do rodzicow wiec ladny spacerek sie zapowiada,wreszcze cieplej,w sloneczku 15 st
na weekand mam troche planow,wiec troche przyjemnosci-leniuchowania i roboty
na zlosc cos mnie rozklada,wczoraj wieczor przelezalam,pobralam leki i dzis lepiej,ale dalej mam katar i kaszel mnie troche meczy

jaimis przykro mi z powody pracy,niektorzy ludzie sa bezduszni
a co do spacerowki, dziecko musi dobrze siedziec,aby przejsc na spacerowke,wazne,aby spacerowka miala regulacje siedzenia,moja na pozycji pol siedzacej juz jak widze na zdjeciach jezdzila jak miala pol roku,sama siedziala sztywno bez lecenia na boki lub w tyl jak miala 7 miesiecy,a mloda teraz oglada zdjecia :)
jejku sama lubie je ogladac,taka malutka i slodziutka wtedy byla

Ostatnia edycja:
dzien dobry

u nas tez dzis slonecznie wiec pewnie spacer tyez bedzie
mloda od 6 na nogach i od 6 marudzize juz wychodzi...
mnie boli brzuch, i srednio mi sie jej marudzebue podoba...

dzis to chyba spokojnie mozna ciensze ciuchy zalozyc... tzn dziewcku bo aj juz smigam w cienszej kurtce:)
milego weekendu...

mozi jakby co to pisz na meila i daj mi syg na tel to sprawdze poczte:) wiesz o co chodzi:)

Witam :-D
u nas też dziś cudnie wiosennie!!! Młoda tylko przed 5h miała lekką temperaturę.Teraz niby ok ale nie jest do końca tak jak powinno :-(
Mam nadzieję, że szybko się z tym upora!!! w końcu ribomunyl działa!!!

Miałyśmy zrobić sobie weekendowy wyjazd do Kazimierza a tu lipa.trudno :-)

W następny weekend znowu zaczynaja się imprezy mojej córki-przyniosła dwa zaproszenia na ur i jak zwykle mamy problem co kupić??

Macie jakieś pomysły dla 8latki??

kasiek ja nie mam pomyslu
moze cos plastycznego albo cos typu bindez??
my tez w sobote idziemy na urodzinki do kolezanki oliwi i zamowilam polly pocket:)

Mozi wiesz ja mam wrażenie że gdzie by się nie pracowało po jakimś czasie robi się dziwna atmosfera układy układziki podlizy i podkopywanie innych.... no ale mam nadzieję że w przyszłej pracy się przyjemnie zdziwię...

A mój mały jeszcze nie siedzi zbyt pewnie ale tak myślę że spróbować można spacerówkę ale na razie jeszcze nawet się nie rozpakowałam, niech świeci słonko bo mam wrażenie że jestem na skraju załamania:baffled:

Straszne jak Japonia oberwała matka natura się przeciąga....

reklama
dzien milo spedzony,mloda wybiegala sie w parku z kolega i juz uslena,srednio mi sie podoba,bo bez kolacji,ale chyba glodna nie byla,bo jesc nie wolala
a co do urodzin i prezentow,mloda tez idzie za tyg na urodziny do kolegi z przedszkola,tylko wkopalam rodzicow,niestety beda musieli i ja zawiesc i odwiesc,bo jednak na 14 nie wroce,bo wzielam sobie dadatkowy przedmiot i koncze po 16,dobrze,ze blisko
a co do prezentow,musze zadzwonic w pon i wypytac sie mamy solenizanta czym sie bawi i z czego by sie ucieszyl,moze to latwizna,ale na pewno dziecko bedzie zadowolone z prezentow
prezent do 8 latki???moze puzzle,jakis zestaw do kapieli dla dziewczyn czy jakas gra czy zabawke,zalezy co lubi dziecko??? i w tym wlasnie problem???

ollka jeszcze sie nie zabralam za to,upsss

Do góry