reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
alonga to fajny weekend sie zapowiada.
moj bedzie raczej spatajacy...
a imprezka za tydzien... urodizny oliwi, nie chce ich odwolywac bo juz mam wsyztko ladnie zalatwione i zgrane w czasie

domanska szkoda z praca... moze jedna k uda sie zta opieka dla dzieci na poczateka pozniej moze udalo by sie na nocki przejsc

Domanska86 kurczaczki szkoda tej pracy, a dałabyś radę dzień dom dzieci w nocy praca? a tam nie ma nocek?

Ja niedługo też będę szukać pracy bo mój kontrakt się kończy, a ostatnio rozmawiałam z kolesiem który przyjmuje do pracy, niestety w budownictwie inżynierów i twierdzi że on odrzuca wszystkie cv jeśli ktoś nie pracuje dłużej niż pół roku. No a u mnie w rodzinnym mieście to bida z nędzą jeśli chodzi o pracę, a praca na wyjeżdzie wiąże się z kwaterą.

Z dzidzią już lepiej kupiłam inhalatorek ze smoczkiem i w domu ślicznie sobie siedzi i zero płaczu, szkoda że tak póżno przysłali.

Miłej niedzieli niedzieli u nas jakoś smętna. A jak twoja Alonqa twoja po imprezce? Ja już nie pamiętam co to impreza:-(

dzien dobry

u nas dalej szpital... do oliwi dolacyzl dziadek, ktory jest gorzej chory niz ona...

jaimis dobrze ze maly juz lepiej, my jak trzeba tez inhalujemy w domku.

u nas tez zpraca fatalnie... ogolnie ciezko cos znalezc...

koltunek oliwia od tyg na lekach, po2 dnaich bylo juz fajnie i wtedy znow bylo pogorszenie,w czwartek znow u lekarza i antybiotyk.
do teog moj tata sie rozlozyl, jak sie okazalo jakis mocny wirus, wcozraj nie chcieli go za abrdzo do domu puscic, z racji tegoze pracuje w szpitalu mial wszytkie badania... i wyniki nie sa fajne. wiec mam 2 chorych w domu...

dobrze ze w czwartek bedzie moja mama, bedzie troche luzu.
a mloda musze wyleczyc bow sobote ma urodziny

To duzo zdrówka dla oliwki i taty, ostatnio przechodziłam to z moja mała skonczyło sie tez na antybiotyku na szczescie moja rzadko juz choruje choc był czas , ze chorowała bardzo czesto

reklama
natka moaj od wrzesnia co chwile, pierwszy rok przedszkola byl o wiele ,lepszy niz ten.. koszmar jakis.

teraz juz ponad godzine spi.
zobaczymy co powie jutro lekarka.

o, natka jestes ze slaskiego, skad dokladnie??

a ile lat ma twoja mala?

Do góry