reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

U nas jak najbardziej ok:-) w pracy się układa, pewnie mnie tam zatrudnią na umowę o pracę za jakiś czas:-) w przyszły weekend mam wesele przyjaciółki i już nie mogę się doczekać:-) ostatni weekend spędziłam w Warszawie na jej panieńskim i naprawdę wybawiłam się że hej:-)

A co do tego sędzi to też mnie bardzo zdziwiło, że skoro niby tatuś kupił to wszystko to czemu ona ma udowadniać, że tak nie jest? niech on udowodni, że to kupił...zresztą która z nas kupując wyprawkę dziecku myślała o tym żeby zbierać na to faktury i paragony, kto myślał że będzie z tym łaził po sądach? w głowie mi się to nie mieści tym bardziej że moja sprawa o uznanie ojcostwa, alimenty i odebranie praw to było jak pstryknięcie w palce, pół godziny i po krzyku, a tu takie chece...i jeszcze nie dał jej nic powiedzieć no świnia po prostu.

reklama
Alonga sa i atkie sedziny, wiem cos o tym sama mam taka malpe... moj ex nei musi miec nic a ja na wszytko musze miec dowody, on prkatycznie nie zna dziecka, a ja musze udowadniac ze mala choruje, ze ma stala opieke lekarza, musze znosic zaswiadczenia, faktury... koszar
powiedz kolezance ze ma dac pisemne wyjasnienie, to bedzie najlepsze wyjscie. ja tak robie zawsze bo mam sedzine ktora przeoczy zawsze to co ja powiedzialam.

super ze weekend tak fajnie spedzony, fajniez e w pracy ok:)

No właśnie ona też tak pomyślała, że po prostu napisze oświadczenie, że kupiła to i to za tyle i tyle bo ma znajomą kobitke w sklepie gdzie to kupowała i tamta jej to podpisze.

A co u was jak w pracy jak zdrówko?

WITAM
co u nas... oliwia od poneidzialkuw przedskzolu po2 tyg przerwie, ja wpracy, dopiero niedawno sie tutaj zjawilam bo bylamw sadzie i u prawnika
ogolnie ejstem strasznie wkurzona bo sedzina gra na zwloke i przeciaga mi srawe o podwyzke alimentow...wyznaczyla juz 3 rozprawe... chodz podstawy do podwyzki sa od poczatku oan szuka punktu7 zaczepienia zeby ich nie podwyzszyc...

chodzi o tozeby tych aimentow nie podwyzszyc,zeby mamusia jego przyszla i powiedziala jaki to on biedny itd... chore...
ale nic, dam rade:))

oliwka juz troche spi a ja odpoczywam

hejka,mloda u rodzicow,a ja jutro mam wyklady i caly dzien na uczelni

a dzis nalazilam sie z przedszkola do rodzicow na okolo,nogi mnie juz bolaly,ale bylismy w bibliotece mloda wypozyczyla sobie dwie ksiazki w tym ''Koszmarnego Karolka",bardzo jej sie Karolek podoba,aby tylko ona na takie pomysly nie spadala

aha mowi jeszcze ostatnio o umieraniu,chyba w przedszkolu poruszali taki temat,bo sie uplakala wczoraj Co bedzie jak ona umarnie z jej zabawkami kto o nie bedzie dbal??
wczoraj robili przedstawienie na dzien nauczyciela,ciocia mowila,bo pracuje w przedszkolu,ze mloda bardzo ladnie mowila,w ogule bardzo ladne przedstawienie zrobili dla nauczycieli i dyrektorki

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY... po ciezkiej nocce, mala budzila mnie bo kupke chciala, w rezultacie nic nie robila, za to przed 6 zwymiotywala.
siedzimyw domu, dzis i tak mailysmy miec woilne bo mama przyjezdza... mam nadzieje ze u oliwi to jednorazowy incydent.

reklama
Do góry