reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
bry

czechow powodzenia życze, bo przeczytałam, ze wybierasz się na rozmowę, będę trzymac kciuki.
A i nie wiedziałam, ze chcesz już wrócić do pracy ;-)

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale mam pewna sprawę. Piszę nie w swoim imieniu, ale koleżanki, która właśnie rozpoczęła walkę o alimenty. Sytuacja nie jest za ciekawa, w pozwie chce odzyskac pieniądze na wyprawke i tu zaczynają się schody, otóż jej partner stwierdził, że wyprawkę on kupił i tego typu bzdety i sędzia odroczył sprawę i karze mojej koleżance przedstawić faktury na zakup wyprawki, których ona nie ma, z tego co mówiła sędzia nie dał jej dojść do słowa i w ogóle jej partner śmiał się w jej głos a sędzia nic....Co w tej sytuacji ma zrobić pisać o zmianę sędziego?

reklama
Alonga dla mnie to normalne ze kolezanka nie ma faktur, nie zawszer sie o tym mysli robiac zakupy dla dziecka, czasem kupuje sie uzywane rzeczy i na nie tez nie ma faktur.
moze niech zamaist tego zlozy wyjasnienie na pismie??? i niech zaznaczyze tatus ma doniesc faktury za rzeczy ktore ma dziecko, dokaldnie za te same to zoabczymy co tatus powie
sedziny to naprawde sa czasem beznadziejne??

a co u was slychac?

Do góry