reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam mamuski

a jak jest z tym wpisem do rejestru jak dostaje aliemnty z FA??

nie nadrabiam narazie bo nie mam czasu, jak poloze mloda do moze sie uda.

Mozi jak wloski??

reklama
witam mamuski

a jak jest z tym wpisem do rejestru jak dostaje aliemnty z FA??

nie nadrabiam narazie bo nie mam czasu, jak poloze mloda do moze sie uda.

Mozi jak wloski??

wlosy fajnie-balajaż blond,i kolezance placilam za robocizne 30 zl ,wode i farbe kupilam sama 20 zl,ale woda utleniona starczy na kilka razy,bo to jest litrowa
i fajnie,bo u fryzjera musialabym dac ponad 100,a zawsze to duza oszczednosc dla mnie,inaczej nie mialabym tyle kasy co ok 2 i pol miesiaca

Ola ja bede gadac z komornikiem w pt,to zapytam i o to,bo pamietasz jak pisalam,ze skladam o dwie rzeczy do niego,jedna dostalam,a druga nie,a to juz poltora miesiaca i bede dzwonic dlaczego nie mam pisma,mam nadzieje,ze mnie potraktuja normalnie,bo facetka w sekretariacie mnie w,kurwia,bo jak mnie to bede pisac na nich skarge,a ty Ollka jak pisa;las skarge to anonimowo czy pisac,ze to ty??

Ostatnia edycja:
Pogoda straszliwa - normalnie potop. Sąsiad mi co i rusz budzi dziecko bo wierci coś i mnie wnerwia... zamiast wiercić intensywnie przez 2 h to wierci 5 minut 15 odpoczywa 5 minut wierci 30 minut odpoczywa i tak non stop....wrrr....

witam mamuski
Aga skarge pisze sie tak jak mama julci mowi, imeinnie, opisz cala sytuacje bo ten komornik u ciebie przegina.
jejku, jakas nie do zycia dzis jestem... pogode mamy skandaliczna.

Chyba Laurze następne zęby wychodzą bo budzi się średnio co półtorej godziny... coś czuję że będzie hardcorowo dzisiaj... zmykam... jak przeżyję odezwę się jutro...

reklama
Bry... Z kawą oczywiście

Gabi nie wiadomo od czego ma bąbla na buzi - w jamie ustnej czysto, nie ma ugryzienia - nic nie wiadomo.... Dostała fenistil i calcium i tyle. Mam nadzieję że samo zejdzie. Dziś wygląda jak chomik który w jeden policzek włożył kolbę kukurydzy.... Oczywiście w przedszkolu nie mogą podawać nawet wapna...

Mamuś przyszła paczka - BARDZO BARDZO CI DZIĘKUJĘ !!! Rzeczy są fantastyczne - szczególnie te z błyszczącymi elementami - moja to istna sroka i już wiem że będzie mnie o nie zamęczać.. Powiedz jak mam ci się odwdzięczyć

Do góry