Cześc ! Chciałabym się dołączycjesli mozna
![]()
Pewnie że można
Witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześc ! Chciałabym się dołączycjesli mozna
![]()
witam ja rowniez chcialam dolaczyc do was..pozdrawiam was wszystkich i zycze milego dnia
witajcie dziewczyny i zapraszam do pisania,napiszcie cos o sobie i o pociechachCześc ! Chciałabym się dołączycjesli mozna
![]()
Witam nowe mamuśki.
Mozi jest,ale robi je zaocznie.Egzaminy zdaje eksternistycznie i jakoś sobie chłopinka radzi.Teraz wzioł dziekanke,,,
Postępuje.Zostalo wykończenie w środku.Jeszcze kilka miesięcy to potrwa..
hej,a my pierwszy raz na rolka tj mala i jej swietnie szlo,sama sie odpychala i jechala,nie tak jak dzieci ktore umieja jezdzic,ale super do tego ladnie roznowage trzymala
a w ogule to jak zwykle 3 godziny na plac zabaw,wiec jak wychodzimy rano po 6 to jestesmy jak dzis 19.30,nie liczac pol godziny u mamy
mala jeszcze do pt do przedszkola i wakacje,a od wrzesniea do zerowki,ale moja cora juz duza![]()
hej,a my dzis wczesnie w domu,bo za chwile przychodzi znajona mi zrobic wlosy
balagea co robisz?
balage