reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witajcie. Wszystkim co maja dzis jakies wizyty i badania to zycze powodzenia. Ja bylam wczoraj na darmowej wizycie u adwokata :-).Co nieco sie dowiedzialam i teraz wiem co i jak mam robic. Dzis ide z Oliwka do szkoly dla rodzicow.Oliwka bedzie w pokoju obok bawila z dziecmi a ja na spokojnie sobie posiedze i poslucham :-). Milego dnia

witam!

Mam takie zmartwienie. od paru dni ma zachrypniety glosik. nie wiem czy to moze cos powaznego, czy za glosno skrzeczala wczesniej. a moze to od mojej anginy jej sie zaplenie krtani wdalo...ehhh no pewnie panikuje, ale sama nie wiem...

jutro chyba postaram sie dostac do lekarza, bo chcialam isc popoludniu na basen, i na weekend mialysmy wyjechac, ale teraz sie boje. niby nic wiecej jej nie dolega, ale sama nie wiem...do tego dzis w czasie kapieli jak sie smiala, to brala taki charczacy wdech...

MIKUS moj maly kiedys taka chrypke mial od suchego powietrza w domu....tez zaczelam panikowac,bo to strasznie brzmialo,szczegolnie jak plakal,ale pojechalam do lekarza i wlasnie powiedzial ze to za suche powietrze....na drogi dzien juz ni ebylo sladu po chrypce;)

niestety u nas trwa to juz z 5 dni i dzis jest gorzej niz wczoraj. bylam u lekarza. mowi ze tak to dziecko zdrowe. kazala jednak narazie odstawic zoltko jajka, gluten itp.

boje sie ze to jednak alergiczne, bo tatus jest alergikiem, a w sumie w lesie to tych pylkow itp moze byc duzo.

sama nie wiem. jadziemy jutro do rodziny i troche sie boje. bo lakrz kazal obserowac i mimo ze na dzien dzisiejszy jej zdaniem dziecko jest w pelni zdrowe to moze byc roznie. wiec boje sie ze skoczy sie jezdzeniem po szpitalach w ten weekend:( ehhh ale ze mnie pesymistka

pozdrawiam i zycze wszytskim udanego wypoczynku

My dzisiaj byliśmy u pediatry - mała waży 6150 - więc niezły klocek z niej. Do tego babka powiedziała że nie jest do końca przekonana czy to azs czy łzs (łojotokowe zapalenie skóry) - 8 maja mam wizytę zobaczymy --- ale na reszcie znalazłam krem który działa --- zmiany zaczynają się zmniejszać. Jutro jedziemy na 4 dni do kraka - znowu się nasłucham od teściowej że to moja wina

reklama
My dzisiaj byliśmy u pediatry - mała waży 6150 - więc niezły klocek z niej. Do tego babka powiedziała że nie jest do końca przekonana czy to azs czy łzs (łojotokowe zapalenie skóry) - 8 maja mam wizytę zobaczymy --- ale na reszcie znalazłam krem który działa --- zmiany zaczynają się zmniejszać. Jutro jedziemy na 4 dni do kraka - znowu się nasłucham od teściowej że to moja wina
czechow ale mala rosnie jak na drozdzach hihihi
i trzymaj sie dzielnie i nie daj sie tesciowej

Do góry