reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mam okres już 1,5 miesiąca ;/ dostałam pierwszy po porodzie. trwał, trwał i trwał. poszłam do ginekologa (jak miałam już 4 tygodnie okres) ponieważ karmie cycem za dużo leków na zatrzymanie dać nie mó
gł. dał mi cerazete (antykoncepcyjne) zaczełam je brać tydzień temu w czwartek i znów mam okres :/ i to taki bolesny :(

gin na USG mówił, że jest gruba śluzówka i krwawić będę długo ;/ długo ale to już 1,5 miesiąca!!!!!!!!!!!!!!

wykrawie się..

no i pozrzędziłam

reklama
witam dziewczyny

Koltunek Oliwia taty nie pamieta...
czasem probuje znia rozmawiac o tym, bo nie chce zeby ktos jej cos npw przedszkolu powiedzial... ale ona srednio zainteresowana tematem jest.
bylo kilka razy tak ze powiedziala cos o tacie, ale jako ogolnie o osobie a nie konkretnie.

Mikkka odwolaj sie od decyzji przedszkola, ja tez bylam samotna matka niepracujaca i wiem ze o meijsce wprzedszkolu strasznie trudno.
dlatego jak nei ebdziesz walczyc to nie dostaniecie miejsca.

czesc mama mika i olinka

a my bylismy dzis w przychodni na szczepieniu mala wazy 19.300 az sie zdziwilam bo myslalam,ze troche mniej,bo sie niejadek z niej zrobil

dziewczyny odwolujcie sie od decyzji zawsze to cos da,nic siedzenie z zalozonymi rekami,moja sie dostala do zerowki do innego przedszkola i dzis bylismy podpidsac umowe,bo sie je podpisuje do konca miesieaca,kto nie podpisze choc jest przyjety wylatuje z listy

ja przed porodem mialam mega bolesne okresy,ustac nie moglam slabo mi bylo,nie moglam sie polozyc na boku,na wznak bo tylko bolo,po porodzie sie uspokoilo na szczesnie,choc pierszy dzien tez boli troche mniej czy bardziej to biore nospe lub solpadine do rozpuszczenia

alonga a sprawa kiedy dokladnie??

Mamuska odwolanie to jedyna sluszna decyzja, przeciez trzeba walczyc o swoje:))

Phantas witamy:) opowiadaj co tam u ciebie.

my bylysmy dzis na zaleglej kontroli u laryngologa, poki co mamy spokoj, wyniki sa lepsze, wiec poki cos sie nei zacznie dziac wizytw przychodni koniec.

Odwołanie napisane, jutro zaniosę, trzymajcie kciuki :)
A jak się nie uda to założę własne przedszkole dla dzieci z okolicy, dwoje kandydatów już mam ;)

Witam;-)
Ja jak zwykle ciemną nocą do was piszę;-)

My do przedszkola chyba się dostaniemy, chociaż Michał będzie miał dopiero 2,7 ale w naszej okolicy nie ma zbyt wielu maluchów więc jestem dobrej myśli:-)

Sprawa jest w czwartek o 12 już powolutku dopada mnie stresik...no i właśnie muszę się was zapytać...jak brzmi ta regułka, co się ją mówi na początku sprawy gdy sędzia się pyta o co wnoszę...jakoś że podtrzymuję jak w pozwie...czy jak to leciało...:szok::szok::szok:

reklama
hej dziewczyny. mnie długo nie było, mnóstwo roboty i nie wiadomo w co ręce włożyć. młody znowu chory, właśnie zasnął z gorączką biedula. robię kawę, bo zasypiam na stojąco i muszę tu nadrobić zaległości.

Do góry