dzien dobry
Czechow oliwia miala bardzo wrazliwa skure jak byla mala, do tego miala skaze. my dosc szybko przeszlymy na vizir sensitive i pralam w nim wszytko i jej rzeczy i nasze i bylo lepiej. do tego oczywiscie tony kremow.
a ja weszlam sie pochwalic, pisalam wam ostatnio ze dostalam zaproszenie na kolejna rozmowe w sprawie pracy i udalo sie
jejku nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, bede asystentka ksiegowej w firmei remontowo budowlanej, w tej samejw ktorej na poczatku nie chcieli matki z dzieckiem
warunki zaproponowali naprawde sensowne![]()
Wielkie wielkie gratulacje. Bardzo się cieszę.
Spróbuje jelpa jak się nie uda to sprawdzę inny proszek.
OLKA gratuluje pracy :-)
CZECHOW jak Oliwka miala poltorej miesiaca to trafilysmy n zapalenie pluc.kOLEJNY RAZ to sprawdzalismy czy sie jej mocz nie cofa,bylismy tez na zatrucie i na temp ponad 40 stpdni goraczki.Miala podejzenie zapalenia opon mozgowo rdzeniowych.Z przerostem nadnerczy poszlysmy a wyszlysmy chore do konca zycia na zespol tURNERA :-(.
JA dla relaksu i odstresowania zrobilam sobie pierwszy raz w zyciu tipsy i czuje sie jak kaleka hihihi
No to ładne kwiatki - też sporo przeszłyście. Jestem lekko niedouczona więc oświeć mnie proszę co to jest zespół turnera?