reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam.

Fajnie że weekend Ci sie udał - zdradzisz co robiłaś?

U nas było różnie - w sobotę chciałam wszystkich zabić - m. musiał pójść na imprezę z firmy i cały dzień byłam ze swoją dwójką sama i oczywiście mała nie chciała spać i dała mi popalić ze zmęczenia a niedziela była super:-)
hmm wczoraj była śliczna pogoda więc mogłam w końcu iść z mała na dłuuuuuuuuuuuugi spacer na świeżym powietrzu:-)chciałaby mieszkać w takim miejscu jak wczoraj i dziś byłam fajna sprawa co góry to góry;-)to ci dzieciaki dały w kość dobrze że chociaż niedziela się udała

a wam reszta moich drogich mam jak weekend minął?
moja mała poszła spać ja idę się kąpać i też do spania bo jutro pierwszy dzień w pracy:tak::tak:;-);-);-):-):-):-):-)trzymajcie kciuki i dobranoc:-)

reklama
hmm wczoraj była śliczna pogoda więc mogłam w końcu iść z mała na dłuuuuuuuuuuuugi spacer na świeżym powietrzu:-)chciałaby mieszkać w takim miejscu jak wczoraj i dziś byłam fajna sprawa co góry to góry;-)to ci dzieciaki dały w kość dobrze że chociaż niedziela się udała

a wam reszta moich drogich mam jak weekend minął?
moja mała poszła spać ja idę się kąpać i też do spania bo jutro pierwszy dzień w pracy:tak::tak:;-);-);-):-):-):-):-)trzymajcie kciuki i dobranoc:-)

Powodzenia jutro:tak::tak::tak:

Dobry wieczor melduje sie ze zyje:zawstydzona/y:cos ostatatnio mi czasu brak na pisanie no ale chyba nie tylko mi:-pagutka co u Ciebie??zlapali tego gosciu w ZG??

Ide tam gdzies na szczegoly:-)

Izabella powodzonka jutro;-)

dzien dobry mamuski
myw domku

dziecko mi dzis wstalo lekko wysypane... pojawia sie tego wiecej, przypuszczamze to ospa ale na wszelki wypadek idziemy do lekarza.
jak byla mlodsza miala identyczna wysypke, tez myslalamze to ospa a to bylo jakies uczulenie.
nic no ale jak wiekszosc jej grupy ma ospe to obstawiam ze to to.
wazne ze nie ma goraczki.

dzień dobry
wczoraj dopadło mnie znowu zapalenie węzłów chłonnych, jakoś się uczepiło i nie chce przejść:wściekła/y:. Maciej też nie bardzo zdrowy, z nosa mu się leje strumieniami. i serce mi się kraja, bo taka ładna pogoda, a on przynosi mi buty i pokazuje, na drzwi, że chce iść na spacer...

ollka, życzę zdrowia dla małej. przypuszczam, że jeśli w przedszkolu ma ospę to pewnie wszystkie dzieci teraz przez to przejdą.

izabella, powodzenia w nowej pracy. mój weekend minął ciężko, bo jak napisałam, znowu infekcje nas dopadły. mam nadzieję, ze nie na długo.

eh, nie ma zmiłuj, młody śpi, idę do nauki.

Sliwka maly znow chory??

u nas jednak ospa.
zanim szlysmy do lekarza mialam juz pewnosc bo coraz abrdziej mala byla wysypana.
teraz ma juz tez w buzi i to chyba bedzie najgorsze w calej ospie.

byliśmy w czwartek u lekarza, powiedział, że to tylko przeziębienie i że w poniedziałek może iść do żłobka. patrząc jednak na niego uznałam, że do żłobka się nie nadaje no więc siedzimy w domu. ma strasznie zatkany nos, nie może przez to jeść i pękają mu wargi, bo oddycha przez nos. ogólnie taki widać przeziębiony jest mocno, ciągle trzeba nos wycierać, ale nic poważniejszego się nie dzieje. poleczymy się jeszcze parę dni i mam nadzieję od czwartku uda się pójść do żłoba, bo zaczynam zajęcia.

ta ospa długo trwa? w jakim wieku dzieci najczęściej ją przechodzą? my jeszcze nie złapaliśmy żadnej poważnej choroby, tylko infekcje gardła i jedna żołądkowa.

Sliwka oliwka jest jedna z ostatnich osob w jej grupie ktora ma ospe, czesc miala w styczniu, druga czesc zaraz po tym jak oliwia wrocila, wtedy ona zlapa ospe..
ospe trwa zreguly 2-3 tygodnie. oliwia na szczescie rpzechodzi bez goraczki, poki co sie nie drapie wiec nie ma zle.
A CO DO WIEKU TO ZREGULUW KAZDYM WIEKU MOZNA JA ZLAPAC, PRZEWAZNIE DZIECIW PRZEDSZKOLU PRZEZ TO PRZECHODZA.

Sliwka moze idz z malym do laryngologa, da napewno cos lepszego do noska niz pediatra.

dzień dobry dziewczyny ja tylko na chwile moja praca??????????????
dramat robiłam 10 godzin Za które mi nie zapłacili i w dodatku nie przyjeli jutro wam opowiem szczegoły bo jestem wykończona i WŚCIEKŁA dobranoc:-)

reklama
Do góry