reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam dziewczyny
Iza gratuluje pracy:) super ze tak syzbko cos znalazlas:0
Alicja teraz bedzie juz coraz lepiej. wiem jak sie czujesz, moja corcia tez ma przyrodnie rodzenstwo, tylko mlodsze.
no i moja corcia nei ma zadnego kontaktu z ojcem odkad skonczyla rok... jego decyzja... jego sumienie... jego strata...

a ja sie chcialm pochwalic pierwsza dobra wiadomoscia w tym roku... od marca nie mamyw przedszkolu oplaty stalej:)
jejku ale ja jestem szczesliwa:)

reklama
witam dziewczyny
Iza gratuluje pracy:) super ze tak syzbko cos znalazlas:0
Alicja teraz bedzie juz coraz lepiej. wiem jak sie czujesz, moja corcia tez ma przyrodnie rodzenstwo, tylko mlodsze.
no i moja corcia nei ma zadnego kontaktu z ojcem odkad skonczyla rok... jego decyzja... jego sumienie... jego strata...

a ja sie chcialm pochwalic pierwsza dobra wiadomoscia w tym roku... od marca nie mamyw przedszkolu oplaty stalej:)
jejku ale ja jestem szczesliwa:)

Cześć
Znieśli wam opłatę czy po prostu Ty masz ulgę?

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI
ja właśnie się zbieram do prokuratury po zaświadczenie że siedzi i do sądu odnośnie alimentów trzymajcie kciuki buziaki dla was i miłego dnia
Czekamy na informcje co zalatwilas ja jutro do sadu sie wybierm obejzec akta bo wrocily juz z Akademii Medycznej
ticker.php

024013950.png

czesc Mamuska, co u was slychac??
Czechow przedszkole sie dzis oficialnie o tym dowiedzialo.
tak powiedzial pani dyrektor, a na ogloszeniu ejst napisane ze od marca zostal zniesiona oplata stala.

witam panie;-)
gratuluje WZNIESIENIA oplat:-)
co załatwiłam hmmmmmmmmmmm jutro składam papiery dodatkowe w kwietniu będzie sprawa i powiedzieli że powinnam bez problemu dostać te 500zł co pisałam huuuuuuuuuuuuuuuura:-);-)więc coś się rusza buziaki dla was

czesc dziewczynki i tutaj

witam wszystkie nowe mamusie:tak:

ola - fajnie ze zniesli wam opłatę stałą... ciekawa jestem jak to będzie wyglądało w praktyce... już wiesz czy bedziesz płacić mniej?
cześć mamuska, czechow:-)

a gdzie reszta załogi
coś pokład opustoszał w ostatnich czasach:sorry:
pozdrawiam

reklama
Hana jak naarzie w marcu bedzie tylko oplata za zywienie, i tak ma zastac, oplaty stele am przejac miasto.
pani dyrektor nie wygaldala an szczesliwa, pewnie wymysli cos nowego od wrzesnia:)

Do góry