Śliwka_Węgierka
Fanka BB :)
studiuję filologię węgierską na trzecim roku, teraz przede mną pisanie pracy licencjackiej. trochę mnie to stresuje, bo czasu mało na wszystko, a zajęć mamy bardzo dużo i do tego sesję całoroczną, więc skumuluje mi się z oddaniem i obroną pracy dyplomowej :-(.
ja w zeszły weekend malowałam swój pokój, dwie ściany są w pięknym kolorze dojrzałej śliwki węgierki, a dwie pozostałe i sufit w liliowym, żeby nie było zbyt ciemno . wyszło ślicznie, jeszcze chcę zrobić sobie szablon z dmuchawcem i namalować małemu nad łóżeczkiem :-).
u mnie pewnie jak co roku porządki świąteczne zaczną się przed samymi świętami i będzie totalny chaos i stres, że ze wszystkim nie zdążymy ;-).
eeeh ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam sama w domu. to musi być cudowne .
ja w zeszły weekend malowałam swój pokój, dwie ściany są w pięknym kolorze dojrzałej śliwki węgierki, a dwie pozostałe i sufit w liliowym, żeby nie było zbyt ciemno . wyszło ślicznie, jeszcze chcę zrobić sobie szablon z dmuchawcem i namalować małemu nad łóżeczkiem :-).
u mnie pewnie jak co roku porządki świąteczne zaczną się przed samymi świętami i będzie totalny chaos i stres, że ze wszystkim nie zdążymy ;-).
eeeh ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam sama w domu. to musi być cudowne .