reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a ja nie prasuje od okolo 3 lat :-)
dzis jemy sobie wczorajsza pieczarkowa (jola jest zachwycona, bo jutro tez bedziemy jadly) ;-)

czechow moge Ci zadac jedno pytanie a angielskiego? bo nie moge pojac ;-)

ps. u mnie praca tez powoduje bol i przygnebienie :-p:-D

Wtam, chciałam się przedstawić mam 24 lata i 30 września na świat przyszedł mój synek Maciek. od niedzieli jesteśmy w domku. Jak na razie nie mogę narzekać synek bardzo grzeczny, dużo je :) i można na niego patrzeć godzinami. Tatuś dziecka nawet nie przyszedł go zobaczyć... jego strata.

witaj koltunku - i gratuluje narodzin synusia!

czechow - to na priva - co by nie zasmiecac watku ;-)

buuu za godzine do pracy.po 3 dniach wolnego to mi sie okropnie nie chce...

ciekawe jak dolacze go do rodziny dostane FA???;-):-)

hahaha ale mnie rozwaliłaś tym tekstem:-D ja tam bym zaniosła nowe podanie, oni też są zabawni z tymi kryteriami:sorry:

witaj kołtunku i zapraszamy do nas a "tatusiem" sie nie przejmuj, karą dla niego jest każdy dzień jaki traci bez synusia...szkoda tylko że za późno to zrozumie:happy:

reklama
dzień dobry

mam chwilę przerwy - właśnie jem śniadanko

cześć Kołtunek

widzę, że tutaj pustki to idę pobuszować na innych wątkach :-)

Do góry