reklama
Wiesz co jednak bym się trochę bała iść do publicznego dentysty - do tej pory pamiętam jak dentystka wyrwała zdrowy ząb bo "jej się pomyliło" i później jeszcze zwaliła całą winę na koleżankę (która się poskarżyła) że ona jej przeszkadzała i w ogóle było dziąsło spuchnięte i ona nie wiedziała. Zęby to akurat taka sprawa że nie chciałabym by mi je spaprano.
Ale muszę przyznać że mamy świetnego dentystę dla dzieci (niestety w listopadzie odchodzi)![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Ale muszę przyznać że mamy świetnego dentystę dla dzieci (niestety w listopadzie odchodzi)
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
olakalisz
Fanka BB :)
Dentysta brrrr , ja byłam raz prywatnie sprawdzic czy wszystko ok , na szczęście więcej nie musiałam chodzic.....samo słowo dentysta napawa mnie strachem
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
mnie przeraza samo slowo dentysta...
ja wlasnie puscilam prani i obijam sie
nei hce mi sie zaczac sparztac...
mnie przeraza samo slowo dentysta...
ja wlasnie puscilam prani i obijam sie
nei hce mi sie zaczac sparztac...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja wcozraj wiecozrem prasowalam...
nastepne prasowanie gdzies tak za 2 dni.
mycie lodowki... tez nie lubie
nastepne prasowanie gdzies tak za 2 dni.
mycie lodowki... tez nie lubie
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
moja lodowka sie prosi o mycie... a niech sie dalej prosi, nie mam natchenienia...
my juz w domku, bylam na poczcie i po mala.
kurde wczoraj jak pani z angielskiego weszla do sali to mala sie rozplakala, a ona tylko po gitare byla...
przeraza mnei jutrzejsyz dzien...
pojde po pracy zapytac jak to wyglada.
my juz w domku, bylam na poczcie i po mala.
kurde wczoraj jak pani z angielskiego weszla do sali to mala sie rozplakala, a ona tylko po gitare byla...
przeraza mnei jutrzejsyz dzien...
pojde po pracy zapytac jak to wyglada.