reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tafojka gratuluje zareczyn !!!!! ja tyz zareczona od 18 czerwca 2009 :) a co u nas Irenka ma dzis roczek sknoczony biega mala jak szalona 8 zabkow i jak narazie szczesliwie i zdrowo sie rozwija :) a ja termin na slub mam sale mam fotografa mam za djem gonie , we wrzesniu sie przeprowadzam w pracy masa roboty... marze o urlopie - ale kto nie marzy :) no tak to sie wszystko szczesliwie zaczelo ukladac - tak w zasadzie to mi to chyba z nieba spadlo bo nigdy nie bylam tak szczesliwa nawet nie marzylam ze moge byc :) takze mialyscie racje piszczac mi kiedys ze sie zycie pouklada :)

Też się obawiam ale trzeba być twardym nie miętkim.... Najważniejsze by nie pokazywać zdenerwowania dziecku bo wyczuje i będzie tragedia i dramat w przedszkolu

fakt, najwazniejsze to nei poakzac przed dzieckiem ze przezywa sie to bardziej niz one...
ja mam andziej ze Oliwi sie spodoba i chetnie ebdzie chodzila do rpzedszkola.
a wy wkoncu na jakie przedszkole sie zdecydowaliscie??

a tak wogole to ciekawe co tam u dziewczyn... Agutka, Tafojka. Phantas,Aga, Hana, Majus...

Dajemy szansę publicznemu - mała będzie chodziła ok. 2-3 tygodni i zobaczymy jeśli się zaadoptuje to będzie świetnie jeśli nie to mamy miejsce w prywatnym. Nie mogę zrezygnować z prywatnego bo jeśli publiczne nie wypali to zostanę z ręku w nocniku.

reklama
Do góry