reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc dziewczyny!
dzis moja mama wraca z 3 tygodniowego szkolenia, ale jestem happy:-)
zaraz jedziemy do niej zrobic pizze i jakies ciacho powitalne z malinami.

ola mam nadzieje ze oliwcia juz lepiej, w kazdym razie zdrowka dla niej, tej lekarki od "migdalkow" nie skomentuje:confused2:

agutka udanego nadmorskiego wypoczynku~! ja tez bym chciala jeszcze pojechac.kto wie kiedy bedzie pogoda ladna??

hana ale Natala juz duza dziewczynka, pamietam jak to u mnie bylo:-)
gratulacje dla niej!

phantas super miec juz taka samodzielna kobietke w domu, no i zadzwia mnie jaka jest madra na swoj wiek:tak::tak:
a co do siusiania to pewnie jak sie porwie w wir zabawy to faktycznie zapomina.

a my dostalismy zawiadomienie o wizycie w Centrum Zdrowia Dziecka na 15 wrzesnia ale narazie na jeden dzien- jakas konsultacja odnosnie leczenia itd.
no ale dobrze ze juz cos sie ruszylo chociaz:tak:

reklama
Cześć dziewczyny zdecydowałam się odejść od mojego partnera nie wiem czy któraś z Was mogłaby mi pomóc w kwestii jak napisać wniosek o alimenty itd. Ciężko mi z tym bardzo, ale wiem że z nim juz niczego nie zbuduję a męczenie siebie i dzieci też jest bez sensu.:zawstydzona/y:

dzien dobry

Agutka udanego wypoczynku:)

Phantas z Oliwci jest naprawde bystra dziewczynka, widocznie ma taki etap ze sa wazniejsze sprawy i zapomina jej sie, ale pewnie szybko minie.
Patitka26 witamy, poszukaj moze w innych tematch bedzie link do ajkiegos wniosku.
ja osobisicie na kompie nie mam samegow niosku o aliemnty.
ale na necie wiele jest na ten temat

u nas juz lepiej, kontrole przelozylysmy na poniedzialek, bylysmy na godiznke na dworze, teraz oliwka lezy i odpoczywa sobie

:-)czesc
dzis pt wieczorem wiec juz troche mam spokoju,nie mam kiedy wchodzic bo zawsze jest cos do zrobienia:-(
od srody mamy gosci:cool2:,dzis pojechala kuzynki znajoma z wymiany Yuki(Juki) japonka,bardzo mila,ale moj ang czy niemiecki nie nadaje sie do rozmowy za bardzo,dzis planuje sie wyspac ,bo spie po 6 godz
Oli wraca od pon do przedszkola,a ja mam w pon wolne fajnie pozaltwiam kilka rzeczy i znajoma przychodzi mi balejaz zrobic:-D
ide mala szykowac do mycia,bo Skubi sie skonczyl

Agutka milego wyjazdu

ale tu pustki

witam w sobotni wieczór.

P poszedł do kumpla na kawalerski, ja siedzę sama w domku. Niestety nie mogę też gdzieś się wybrać bo nie mam z kim Olisi zostawić, tak więc czeka mnie wieczór z książeczką.

reklama
Amelka już w porządku a nasze wakacje... hmm...
Zrezygnowaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedziemy od środy do soboty nad morze :)))
tak się martwiłam a wyszło i tak lepiej ;))

Do góry