reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam i ja kobietki.Emejj w małych miejscowościach becikowe wypłaca Opieka Społeczna tak samo jak zasiłek rodzinny.Tam ci powiedzą jakie dokumenty masz złóżyć.

reklama
dobry wieczór
Przedatawienie bardzo sympatyczne było, Olisia tańczyła i mówiła wierszyk :-):-):-) Dostałam laurkę, dzieci zrobiły dwie dla mamy i dla taty.

I stało się to czego się obawiałam, Olisia dała laurkę tatową P. Wyszłam z pokoju bo mi łzy poleciały. Potem P pytał czy widziałam tą laurkę bo jesteśmy tam narysowani, więc poszłam do Olisi żeby mi pokazała.... A tam trzy "osoby" narysowane. Olisia mi zaczęła tłumaczyć.... "to laurka dla taty ale tata jest niedobry to dałam ją P (ja już świeczki w oczach, a ona dalej) a tu jestem ja, ty mama i P, cała rodzinka" i ledwo się powstrzymałąm by się przy niej nie popłakać, P widział ale nic nie powiedział. Teraz oboje leżą na łóżku tzn P śpi a Olisia ogląda bajeczkę. Łzy spływają mi po twarzy. Ciężko mi.

Agutka - u nas słoneczko wyszło dopiero godzinkę temu.

A w ogóle wyszłam dzisiaj wcześniej z pracy by być na przedstawieniu, wyszłam o 14-tej bo na 15-tą przedstawienie. Tramwajem jadę 16 min - jak przyjedzie.... i oczywiście nie przyjechał ani pierwszy ani drugi ani trzeci, dobrze, że postój taksówek niedaleko to byłam trzy minuty przed czasem. Szlag człowieka trafia.

phantas przytulam-nie wiem co napisac, wlasnie tego tez sie najbardziej boje jak to bedzie i w ogole...:-(

a kuku
o matko ---ziewam ze zaraz ekran połknę:sorry:

phantas- w zasadzie piękny moment i tak trzeba na to patrzeć- jest obok Olisi mężczyzna, który choć nie jest to jednek pełni rolę ojca a P jak się nie wezmie za siebie i nie zrozumie pewnych spraw to normalnie młotek i wbić mu do głowy ze bardziej kochających dziewczyn nie znajdzie!!!!!!!!! albo mniej drastycznie - polać mu oleju:sorry:
pozdrawiam resztę
agutka - a pokaż spiworek - ja sobie nie wyobrazam mata w takim spiworku bo on po całym łóżku kołuje wraz z wędrówkami nocnymi:confused2:

dobrej nocki

Wszystkiego najlepszego dla Oliwci z okazji 4 urodzinek :-):-):-)

Załączniki

• urodziny2.jpg
    urodziny2.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry