reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no krzesełko trochę dla mnie za drogie...trzeba będzie poszukać czegoś tańszego:-(

reklama
a w ogóle to dziś znalazłam ogłoszenie o pracy i idę zanieść CV więc trzymajcie kciuki dziewczynki:tak:

Dzień dobry w kolejny upalny dzionek. :-)

Zuzia sobie smacznie śpi po porannym spacerku - byłyśmy co nieco poopłacać,a przy okazji kupiłyśmy jeszcze kwiatki na jutro dla mojej Mamci. :-)

A na obiad mamy dziś makaron z truskawkami,mmmmmmmmmniam!!! :-) :-) :-)

czesc miłe:-)
bo 69 zł (na allegro z przesyłką wychodzi drożej) ale naprawdę jest fajna - wczoraj z 10 razy grałyśmy :sorry: ORYGINALNA GRA SPADAJĄCE MAŁPKI - MATTEL (637017636) - Aukcje internetowe Allegro
kupowałam ostatnio tą gre dla 3latka na urodzinki w realu były po 54zl:tak: a co to jest to K1---zozumiem ze panowie ale co oni tam robią:cool2:
agutka ty chyba lubisz zakupy---- ja dizs matowitez gatki nabyłam z kubusiem i miki haha nie wiedzial któe wybrać i co chwilę zmieniał:-)
tafojka - super foteczki!!!
ja chyba małemu kupię klocki lego duplo są takie duże w pudełku a zresztą on jeszcze nie jarzy:-D
aga ja w zeszłym roku chcialam natalę szczepić jak jechala na kolonię ale... :sorry2: jak tak jestem na zakaźnym to dosyć często są dzieciaki z boreliozą odkleszczową więc jak macie w planach łaki, lasy ja by zaszczepiła:tak:
dobra zmitam tymczasem bo odkurzacz czeka

pozdrawiam resztę dziewczynek

A My popołudniu poszłyśmy na drobne zakupki,bo coś lodówka opustoszała :zawstydzona/y: ,a później wylegiwałyśmy się na ogródku na kocyku. :-D Zuzia pochlapała nóżkami w misce,więc była suepr zadowolona i już się basenu doczekać nie może,hihihi. :-D :-) :-D

Hana,a która kobietka ich nie lubi? :-p :-D Mnie najbardziej cieszą te drobne. :-D :-)

reklama
Dobry wieczor:-)
My tez dzis duzo czasu spedzilismy na podworku byla super pogoda,a jutro ma byc jeszcze cieplej:-).
Karol ma nowa "pasje'' mianowicie z naszego podworka widac dworzec pkp i jak widzi pociag to musimy biegac na dworzec obejrzec go z bliska.

Do góry