reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a ja wlasnie robie pomidorowke
u nas bylo duszno,grzmialo,zachmurzenie i dolalo
a teraz o wiele lepiej

a ogulnie nic szczegolnego
moze dzis wytapetujemy wreszcie

reklama
Hej dziewczyny moge sie wyzalic...eh 16 maja przyjechal "tatus" spotkanie trwalo 3 min oddal mi rzeczy dziecka , zabral swoje i pojechal mimo moich usilnych prosb nie chcial spotkac sie z mala...rzecz jasna nie dal mi zadnych pieniedzy bo ponoc nie ma ale ma na to zeby za 2 tyg znow przyjechac do Polski koszt takiej podrozy to 200 euro dwa razy w miesiacu to 400 euro...prawie 1800 zł...a wlasnej corce nie dal nawet 100 zl...ehhh powiem wam szczerze ze jestem w szoku jak mozna tak mscic sie na wlasnym dziecku...najgorsze jest to ze umowilismy sie ze wniose o 1000 zl okolo 250 euro przy jego zarobkach 3 tys euro to wcale nie jest duzo...a on teraz twierdzi ze jestem poj....i bedzie rzadal 500 zl .......brak slow...:no:

Witam kobietki.Cholewka dopiero teraz nalazłam chwilke na BB.Cały dzień w rozjazdach.Jutro znowu podróże...z samego rana jade do Kliniki.Ciekawe co powiedzą?Boje się jak diabli,bo jutro mają być wyniki i boję się,żeby jakaś bakteria nie wyskoczyła.Rana zaczeła się dopiero troche goic/może to nic strasznego,ale mam stresa.
Olakalisz nie przejmuj się tylko podawaj o alimenty ,nie lituj się nad dupkiem.

Już podałam 16 lipca pierwsza sprawa-zapowiedział mi że na żadne ustępstwa nie idzie...będziemy walczyc i tyle..tyle że mnie to wszystko przerasta , wyrzucił nas jak pospolite śmieci...tak bez słowa...a jeszcze niedawno było cudownie...dlatego tak boli..

Bry wieczór. :-D

W końcu mogę odsapnąć od tych stresów,bo przecież ten tydzień zaczął się tak rewelacyjnie,że baaaaajka! :-D :-D :-D

Olakalisz,minie ten ból,zopbaczysz. ;-)
A co do kasy,to z nimi nigdy nie idzie się dogadać,więc nie masz co nawet wierzyć w jego słowa "Dam ci tyle i tyle". Bo te słowa są g*wno warte. :tak: :baffled:

MamoJulci,będzie dobrze - głowa do góry! :tak:

My dziś byłyśmy w mieście. :tak: Kupiłam sobie białe pończoszki. :cool2: :-p :-D Zuzia dostała zestaw małego lekarza i cały czas daje misiowi zastrzyki i syropek i ciągle sprawdza mu gardełko,a przy okazji osłu****e. :cool2: :-D Hahaha,świetny widok. :-D

Agutka - cieszymy się razem z Wami :-)

Olakalisz - jakoś mnie nie zdziwiło jego zachowanie - większość z nich tak się zachowuje, a skoro on zachowuje się jak ostatni sku..... to Ty dla niego bądź najgorszą suk.... inaczej się nie da - przykre ale prawdziwe.

Mamciu - wszystko będzie dobrze - nie stresuj się niepotrzebnie

Ola to ile będzie łacił zależy od sądu ,a nie od niego.Wiem,że boli,ale to ból do przeżycia weięc głowa do góry.Agutka no to się odstresowuj.
Phantas jutro mi stres minie.Jak będzie ok to w piątek prawdopodobnie jedziemy na 3 dni do Kołobrzegu zwalczyc stresa.Hehehe już widze siebie na plaży z kulami.....

Olakalisz ja podpisuje sie pod tym co napisala Phantas, badz wredna i tyle, ty walczysz dla dobra dziecka i to jest najwazneijsze.
Basiu a co sie dzialo dzisiaj??

Mamo Julci mam nadzieje ze wyniki badan beda ok.

Agutka tydzien zaczal sie naprawde fajnie dla was:))

oliwka juz spi,a ja wkoncu odpoczywam, strasznie marudzila popoludniu

reklama
A ja idę już do wykra,bo mnie te nerwy wypompowały dziś. :sorry2:
Skoro dzisiaj tak wszystko przeżywałam,to nie wiem,co to będzie,jak Zuzia już pójdzie do tego przedszkola. :szok: :zawstydzona/y: :-p :zawstydzona/y: :-D ;-)

Dobranoc wszystkim! :-)

Do góry