reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Jestem na chwilkę. ;-)

Zuzia jeszcze śpi,ja już byłam szybko na zakupach,na solarku i w poszukiwaniu butów na warszawskie wesele,ale cholercia,oczywiście,nic nie znalazłam! :wściekła/y:
Całe szczęście mam jeszcze 3 tygodnie. :-D ;-)

A tak w ogóle,to cały czas pada! :wściekła/y:

Witam i ja kobietki.Ola miłej zabawy.Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze.Ciekawe kiedy ja w końcu będe mogła się zabawic.Cholewka 2 lata żałoby, a teraz operacja...przekichane!!!

Cześć,

w Łodzi pogoda też nie napawa optymizmem. Kapuśniaczek sączy się z nieba cały dzionek. Rano byłam w szkole ale tylko na jednych zajęciach, bo od 10.30 nie miał kto z Oliwią zostać :-( Po powrocie do domu o 10.30 Oliwcia poszła spać :szok::szok: zwykle to jest 14-ta a dziś to o tej porze wstała. Zaprowadziłam ją do mamy i już nie wróciłam na zajęcia. Miałam tylko wykład z socjologii gdzie i tak jakbym dotarła do szkoły to bym na niego nie poszła bo kilka osób odemnie z grupy na basen szło i mnie od rana wyciągali. Więcz oczywiście wolne popołudnie wykorzystałam na..... sprzątanie mieszkania :dry::dry::dry:
Teraz siedzę, w końcu na spokoju kawę piję o oglądam Milionerów. Ach - jeszcze solarkę zaliczyłam.
A mówiłam Wam, ze byłam u dermatologa (bo mam problem z cerą) i mi pani doktor powiedziała, że mam trądzik :sorry2: 30 lat i trądzik ech. Przepisała mi krem, który na początku wyciąga jeszcze wszystko, więc kurację zaczynam dopiero za tydzień bo P w przyszłym tygodniu ma urodziny i pewnie jakaś impreza będzie, albo w domu albo na mieście więc chcę wyglądać jak "ludź" :-) No to teraz się smażę na solarce i jaka ja ładniutka zaczynam być - hahahaha

Olla pewnie się już dobrze bawi :-):-) mam nadzieję, że jakieś fotki wstawisz co??

Ja też właśnie czekam na fotki od Olci. :-)
Dobry wieczór. :-)
Tzn. mało dobry,bo mam dziś taki humor,że bez kija nie podchodzić. :-( Wszystko mnie smuci,drażni... Masakra. :-(
Dobrze,że ten dzień już się kończy... :baffled:

Popołudniu wybrałam się z Zuzią na zakupy do centrum handlowego,bo przestało padać. :-) Kupiłam sobie kilka kosmetyków,bo wszystko za jednym razem mi się pokończyło. :wściekła/y: Zuzi zakupiłam rajstopki - białe kabaretki - będą na ślub,jak znalazł. :-D :tak: :-D
W drodze powrotnej wstąpiłyśmy do Biedronki,wzięłam pizzę z pieczarkami i właśnie ją wcinam. :dry: Z dodatkowym serem,oregano i własnej roboty sosem czosnkowym,mniam! :-D :sorry2: :zawstydzona/y: :-p

reklama
Do góry