reklama
czesc:-)
alonqa - wez może w podpisie porozdzielaj spacjami tam to co masz i może zdjęcie masz wyjustowane
phantas - jesli o mnie chodzi to odpadam a szkoda chętnie bym Was poznała a spotkanie sugerowała jeszcze natka - i ze niby sz-n tez w rejonie
agutka - uroczy strój - a jak tam do międzyzdrojów się wybierasz?
catedra - witaj - i głowa do góry - często bez faceta lepiej niz sobie nerwy szarpać - trzeba tylko wszystko poukładać
czesc majuś -jak w lesie - kleszczy nie ma?
pozdrawiam muszę dziecie dopilnować bo zupkę spija
alonqa - wez może w podpisie porozdzielaj spacjami tam to co masz i może zdjęcie masz wyjustowane
phantas - jesli o mnie chodzi to odpadam a szkoda chętnie bym Was poznała a spotkanie sugerowała jeszcze natka - i ze niby sz-n tez w rejonie
agutka - uroczy strój - a jak tam do międzyzdrojów się wybierasz?
catedra - witaj - i głowa do góry - często bez faceta lepiej niz sobie nerwy szarpać - trzeba tylko wszystko poukładać
czesc majuś -jak w lesie - kleszczy nie ma?
pozdrawiam muszę dziecie dopilnować bo zupkę spija
mamoośka
Fanka BB :)
U mnie te posty też są poszerzone.A tak nsa początek witam nowe mamuśki.Grono samotnych wciąż się poszerza.
Catedra dasz rade kobietko.My mamuśki to silne stworzenia...radzimy sobie w trudnych sytuacjach choc tego nawet się nie spodziewamy.
Majus dzięki za życzenia u mnie z dnia na dzień coraz lepiej,acha w końcu nabrałam wprawy w robieniu sobie codziennych zastrzyków w brzuch- oj biedny on biedny cały w siniakach....a tu jeszcze do końca maja kłucia zostało
Catedra dasz rade kobietko.My mamuśki to silne stworzenia...radzimy sobie w trudnych sytuacjach choc tego nawet się nie spodziewamy.
Majus dzięki za życzenia u mnie z dnia na dzień coraz lepiej,acha w końcu nabrałam wprawy w robieniu sobie codziennych zastrzyków w brzuch- oj biedny on biedny cały w siniakach....a tu jeszcze do końca maja kłucia zostało
Mozi
MAMUŚKA BB
ja bym byla chetna,nie wiem dokladnie co by bylo z kasa na pobyt-dojazd,ale by sie cos skabinowaloa mialabys szanse zalatwic tani nocleg????ktoś jeszcze?? No muszę zacząć planować... listę robić :-) Ale proszę Was o jedno: nie chcę "my będziemy na pewno" jeśli szanse są mało realne. Przecież nie mieszkacie blisko Łodzi. Ale.... jeśli naprawdę planujecie to będziemy bardzo zadowolone z tego powodu :-):-):-):-)
a propo jest co w Łodzi do zwiedzenia??
Witam późnym wieczorkiem wszystkie mamusie
mamuśka - niestety masz rację, że grono samotnych wciąż się poszerza :---( a jak fajnie byłoby założyć wątek "już nie samotne" - chociaż z drugiej strony zawsze już będziemy "eseczkami" :-) Ja, przecież jestem z kimś (wiadomo z kim), jakoś nie wyobrażam sobie opuszczenia "samotnych". Zresztą, nie jestem sama w takiej sytuacji, a nawet niektóre z nas są w o wiele jaśniejszej niż ja ;-)
alonqa - hana ma rację, sprawdź swój podpis :-)
Ja mam uczelniany weekend :-( ech wyśpię się chyba dopiero na emeryturze :-)
Aguś - u mnie w domku niestety nie ma gdzie spać, ale zobaczę gdzie w Łodzi można niedrogo się przespać. A co w Łodzi jest do zwiedzania?? Kobieto - Ty z Krakowa jesteś - Łódź się chowa przy Krakowie (ja tam zakochana w Twoim mieście jestem, dla mnie jest najpiękniejszym miastem w Polsce - ech mogłabym tak długo). Ale co w Łodzi - hmm - przede wszystkim ulica Piotrkowska, teraz oczywiście Manufaktura albo inaczej :-) http://www.cityoflodz.pl/index.php?str=277&id=815 :-)
mamuśka - niestety masz rację, że grono samotnych wciąż się poszerza :---( a jak fajnie byłoby założyć wątek "już nie samotne" - chociaż z drugiej strony zawsze już będziemy "eseczkami" :-) Ja, przecież jestem z kimś (wiadomo z kim), jakoś nie wyobrażam sobie opuszczenia "samotnych". Zresztą, nie jestem sama w takiej sytuacji, a nawet niektóre z nas są w o wiele jaśniejszej niż ja ;-)
alonqa - hana ma rację, sprawdź swój podpis :-)
Ja mam uczelniany weekend :-( ech wyśpię się chyba dopiero na emeryturze :-)
Aguś - u mnie w domku niestety nie ma gdzie spać, ale zobaczę gdzie w Łodzi można niedrogo się przespać. A co w Łodzi jest do zwiedzania?? Kobieto - Ty z Krakowa jesteś - Łódź się chowa przy Krakowie (ja tam zakochana w Twoim mieście jestem, dla mnie jest najpiękniejszym miastem w Polsce - ech mogłabym tak długo). Ale co w Łodzi - hmm - przede wszystkim ulica Piotrkowska, teraz oczywiście Manufaktura albo inaczej :-) http://www.cityoflodz.pl/index.php?str=277&id=815 :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć deszczowo.
Ale ja już go wygrałam,Marta! Złotówkowo!
Hana,nie mam pojęcia. Narazie mamy trochę wydatków w związku ze ślubem,więc nic zaplanować nie możemy. ;-)
Ale,jakby co,to dam znać!
Agutka ale super ten stroj!! zycze wygranej aukcji;-)
Ale ja już go wygrałam,Marta! Złotówkowo!
agutka - uroczy strój - a jak tam do międzyzdrojów się wybierasz?[/COLOR]
Hana,nie mam pojęcia. Narazie mamy trochę wydatków w związku ze ślubem,więc nic zaplanować nie możemy. ;-)
Ale,jakby co,to dam znać!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ja jeszcze prasuje rzeczy oliwi, musze ja troche przepakowac bo pogoda sie zespula i zapowiada sie deszcz....
ja jeszcze prasuje rzeczy oliwi, musze ja troche przepakowac bo pogoda sie zespula i zapowiada sie deszcz....
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ola,a na którą idziecie? Dziś też są od razu chrzciny Majuli?
Udanej zabawy w ogóle Wam życzę! :-) :-) :-)
Udanej zabawy w ogóle Wam życzę! :-) :-) :-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ślub jest na 15, i zaraz po slubie sa chrzciny.
bo to w sumie mialy byc chrzciny... i jakos tak wyszlo ze slub tez biora))
Oliwka juz chce sie ubrac i isc
bo to w sumie mialy byc chrzciny... i jakos tak wyszlo ze slub tez biora))
Oliwka juz chce sie ubrac i isc