reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc:-)

alonqa - wez może w podpisie porozdzielaj spacjami tam to co masz i może zdjęcie masz wyjustowane:sorry2:

phantas - jesli o mnie chodzi to odpadam a szkoda chętnie bym Was poznała:tak: a spotkanie sugerowała jeszcze natka - i ze niby sz-n tez w rejonie:-D

agutka - uroczy strój - a jak tam do międzyzdrojów się wybierasz?
catedra - witaj - i głowa do góry - często bez faceta lepiej niz sobie nerwy szarpać - trzeba tylko wszystko poukładać:tak:
czesc majuś -jak w lesie - kleszczy nie ma?:dry:

pozdrawiam muszę dziecie dopilnować bo zupkę spija:sorry2:

U mnie te posty też są poszerzone.A tak nsa początek witam nowe mamuśki.Grono samotnych wciąż się poszerza.
Catedra dasz rade kobietko.My mamuśki to silne stworzenia...radzimy sobie w trudnych sytuacjach choc tego nawet się nie spodziewamy.
Majus dzięki za życzenia u mnie z dnia na dzień coraz lepiej,acha w końcu nabrałam wprawy w robieniu sobie codziennych zastrzyków w brzuch- oj biedny on biedny cały w siniakach....a tu jeszcze do końca maja kłucia zostało

ktoś jeszcze?? No muszę zacząć planować... listę robić :-) Ale proszę Was o jedno: nie chcę "my będziemy na pewno" jeśli szanse są mało realne. Przecież nie mieszkacie blisko Łodzi. Ale.... jeśli naprawdę planujecie to będziemy bardzo zadowolone z tego powodu :-):-):-):-)
ja bym byla chetna,nie wiem dokladnie co by bylo z kasa na pobyt-dojazd,ale by sie cos skabinowalo:tak:a mialabys szanse zalatwic tani nocleg????
a propo jest co w Łodzi do zwiedzenia??

No no kobietki widze,że poważne spotkanie planujecie,aż wam zazzdroszcze.Sama chętnie poznałabym was wszystkie w realu,ale narazie to jest tylko marzenie.

Witam późnym wieczorkiem wszystkie mamusie

mamuśka - niestety masz rację, że grono samotnych wciąż się poszerza :-:)-:)-( a jak fajnie byłoby założyć wątek "już nie samotne" - chociaż z drugiej strony zawsze już będziemy "eseczkami" :-) Ja, przecież jestem z kimś (wiadomo z kim), jakoś nie wyobrażam sobie opuszczenia "samotnych". Zresztą, nie jestem sama w takiej sytuacji, a nawet niektóre z nas są w o wiele jaśniejszej niż ja ;-)

alonqa - hana ma rację, sprawdź swój podpis :-)

Ja mam uczelniany weekend :-( ech wyśpię się chyba dopiero na emeryturze :-)

Aguś - u mnie w domku niestety nie ma gdzie spać, ale zobaczę gdzie w Łodzi można niedrogo się przespać. A co w Łodzi jest do zwiedzania?? Kobieto - Ty z Krakowa jesteś - Łódź się chowa przy Krakowie (ja tam zakochana w Twoim mieście jestem, dla mnie jest najpiękniejszym miastem w Polsce - ech mogłabym tak długo). Ale co w Łodzi - hmm - przede wszystkim ulica Piotrkowska, teraz oczywiście Manufaktura albo inaczej :-) http://www.cityoflodz.pl/index.php?str=277&id=815 :-)

Cześć deszczowo. :baffled:

Agutka ale super ten stroj!! zycze wygranej aukcji;-)

Ale ja już go wygrałam,Marta! :-D Złotówkowo! :-p

agutka - uroczy strój - a jak tam do międzyzdrojów się wybierasz?[/COLOR]

Hana,nie mam pojęcia. :sorry2: Narazie mamy trochę wydatków w związku ze ślubem,więc nic zaplanować nie możemy. ;-)
Ale,jakby co,to dam znać! :-D

reklama
ślub jest na 15, i zaraz po slubie sa chrzciny.
bo to w sumie mialy byc chrzciny... i jakos tak wyszlo ze slub tez biora:)))

Oliwka juz chce sie ubrac i isc:)

Do góry