reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phatnas ale mi narobilas ochoty na zielona tea:-)

agutka moze akurat sie uda, trzymam mocno kciuki!!
a ty nie odpuszczaj!!!

my kiblujemy w domu, mlody ma kaszel caly czas a zimno u nas wiec nie ryzykujemy..nuda jak nie wiem co, lece za jakis obiad sie brac.
a w ogole to juz pojutrze moja mamuska do nas przylatuje-juz nie moge sie doczekac:-)

reklama
Marta,no odpuszczać to ja nie mam zamiaru. :no: :-) Kurde,mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała się odwoływać... Ale normalnie mnie to rano aż z równowagi wyprowadziło... :-( :zawstydzona/y:
Zdrówka dla Nikiego! :tak:

Dzien dobry:-)
Olka,problem to zaden no i najwazniejsze jest to ze zarobie.
Dzis mam wolne to sprzatam domek i robie pranie,pogoda u nas nieciekawa bo jest zimno to mamy przymusowe siedzenie w domu.
Martucha duzo zdrowka dla Nikusia

Agutka nie dziwie sie, tez bym sie wkurzyla:no::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sytuacja wyglada tak samo bo kolezanki starszych dzieciakow tez mialy problemy z dostaniem sie:dry:
jedna mieszka kolo mnie a jezdzi na drugi koniec miasta 25min bo tam sie mlody dostal a 2 przedszkola mamy na osiedlu:wściekła/y::wściekła/y:

ja sie pocieszam bo u nas buduja nowe wielkie przedszkole i ma byc oddane do uzytku w przyszlym roku wiec moze akurat sie zalapiemy..

teraz Niko jest strasznie zadowolony i caly czas chetnie chodzi mimo ze z niego taki maminsynek a jak po niego przychodze to nie chce wyjsc wiec wiem ze sie powinien odnalezc wsrod dzieci;-):tak:

czesc majus, kobieto pracujaca-ale ci zazdroszcze:-p

Marta,u Nas otwierają 2 nowe przedszkola jakoś we wrześniu. Tyle,że to drugi koniec miasta od Nas,no i na dodatek bez połączenia autobusowego z Nami. :wściekła/y:
Mam nadzieję,że w Naszym przedszkolu się trochę przerzedzi,bo może tam ktoś będzie miał bliżej... Zawsze to jakaś nadzieja... :sorry2:
Wiem,wiem - nadzieja matką głupich. :-p Ale każda (no prawie każda) matka dba o swoje dzieci! :-)

Majus wiem wiem czytalam:tak: no ale pewnie ze dobre i to, taka niezalezanosc fnansowo i jakas kasa zawsze sie przydadza;-)

Agutka ale to jest chore zeby dzieci musialy jezdzic na drugi koniec miasta, przeciez wiadomo ze i tak musza rano wstac:dry:dzieci z osiedla powinny miec pierwszenstwo a juz tym bardziej samotnych rodzicow-bosheee co za glupota, kiedy w Pl sie cos w koncu zmieni:confused:

ja wlasnie wstawilam sosik na obiadek, jemy z mieskiem i kluseczkami:cool2:

Agutka a kiedy ty masz teraz te badania kolejne??

ja mam ochote na jakies ciacho na deser i chyba cos wykombinuje, gorzej ze skladnikami:sorry2:

reklama
Ja jakoś mam dosyć ciast. :zawstydzona/y: :-p Poza tym trzeba przystopować z jedzeniem,żebym się w sukienkę zmieściła. :-D :-D :-D :cool2: :-p
Do neurologa idę 27 - zobaczymy,co wymyśli. :dry:

A u Was coś się ruszyło w końcu? :sorry2:

Do góry