reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry dziewczyny.

Agutka nie odzywam sie bo jakos czasu brak.... a wieczorem to padam z mala spac.
ogolnie wszystko powoli sie sypie, wesele w sobote, moj bart dopiero jutro ma wolne.
auto glownego kierowcy sie zespulo i jest na warsztacie, ale obeicali do jutra zrobic.

do tego moj tata sie rozchorwal,wyszla mu na rece róża, i jest od poniedzialku na antybiotyku, do tego dopierow paitek okaze sie co dalej bo przewaznie z tym sie lezyw szpitalu.
ogolnie wszyscy moze sie tym zarazic.

Basiu ja mam fundzusz paltny do 17tego kazdego miesiaca.

Dzień dobry

dostałam rodzinne dziś ale funduszu nie :-(

ja mam w niedzielę komunię , pogoda do bani i nie wiadomo na jaką się szykować
nie dość że nie mam się sama w co ubrać to jeszcze moje chłopaki tez za bardzo nie maja w czym pójść :-(
chyba zaliczam kolejnego doła
nie wspomnę o prezencie , nawet nie mam pomysłu

ja juz rzeczy dla oliwi mam kompletne.
a dla siebie jade jutro gorset kupic, mam ostatni dzien.

Basiu u nas w urzedzie jest rozpisane kiedy wypalcaja fundusz. choc czasem i takw czesniej placa.

a ja w pracy jeszcze 35 siedzę :-( juz bym sobie z chęcią poszła.

Ollka - ja tez ostatnio gdybym tylko mogła to bym o 20 chodziła spać a najlepiej zaraz po pracy pospać sobie tak do 19-tej i o 21 znów iść lulać :-)
Jakoś mi nie idzie :-(

a ja najchętniej chodziła bym spać w porach spania małego, tak po 12 po południu i po 20 wieczorem, ale jak on śpi jest najwięcej do zrobienia:happy2:

reklama
Dzien dobry:-)
Mnie tez troche nie bylo,ale zyje:-D,u mnie tez jakby doba miala mniej godzin niz zwykle.Moja dorywczaa praca zajmuje mi troche czasu,to malzenstwo jest strasznie pedantyczne,nie moze byc najmniejszego chwastu w ogrodzie trawa musi byc idealnie rowno skoszona itd,ale dobrze placa to nie mam co narzekac:-p

Do góry