reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wiecie co chyba trochę zciemniaja u Was z tymi przedszkolami że nie wiedza
do mnie dzwoniła pani dyrektor podczas komisji że mam nie kompletne dokumenty (akurat byłam w szpitalu) dlaczego nie ma napisane gdzie pracuje tatuś :-D i powiedziała że przyjmują go warunkowo a ja mam donieść wyrok
nie mogła mi uwierzyć przez tel że się rozwiodłam :cool2:

reklama
Basiu mi tez sie wydaje ze wiedza... ale co zrobic...

my mialysmy mega ciezkie popoludnie, mala juz od godziny spi/
bylysmyz psem z klinice sciagnac gipski, to bylo straszne przezycie!

dobrze ze oliwia na korytarzu byla,a le i tak wszytko slyszala, odechcialo jej sie pic i jesc, a z wrazenai byal cala czerwona.

ja tez zaraz uciekam do lozka.

dobranoc

A ja dzwoniłam do przedszkola i będzie grupa 3latków około 30osobowa. Pani nadal nie wie,ile było chętnych dzieciaczków. :dry:
Niby na necie mają być wyniki około 15. maja. Zobaczymy...
:szok: :-D
u nas sa grupy do 25 dzieci
u nas wszystkie wyniki w miescie sa tego samego dnia,nie ma czegos takiego,ze wyniki jednego z przedszkoli jest np 5 maja,a innych 15 maja

Dobry wieczór. :-)

Zuzia dopiero 20 minut temu zasnęła. :szok: Na koniec dnia urządziła sobie jeszcze bitwę poduszkową z Mamą i Dziadkami. :laugh2: :-D :-D :-D :-p Padam. :sorry2: Ile Ona ma siły! :szok: :-D :sorry2:
W ogóle Moja Córcia dziś stwierdziła,że w przyszłości będzie strażakiem,pilotem i będzie grała w kosza! :szok: :-D

Aga,u Nas też są wszędzie wyniki dopiero 18. maja. Wywieszają je w przedszkolach. Nie wiem,czemu na necie niby miałyby być wcześniej. :confused: :sorry2:
W tamtym roku miała być grupa 20 osobowa,a zrobili 25,bo było dużo chętnych. W tym podejrzewam,że chętnych jest jeszcze więcej,bo 2006 był wyżem. :sorry2:

Aaaa i jeszcze się pochwalę,co wygrałam dla Zuzi. :cool2: :-D

OD 1 PLN!!NOWA ekri SUKIENECZKA ROZ.4-5 lat (622057772) - Aukcje internetowe Allegro

mój synek wczoraj i dzisiaj na nogach było kilka minut po piątej ;-) ale ja o dziwo się czuję wyspana. już odprowadzony do żłobka i mam chwilę dla siebie ,bo dzisiaj nie mam zajęc na uczelni :tak:

reklama
ja czekam na babke z mopsu i juz sie spoznia...

Phantas fajny ten komplecik.
a sukeinka ktora zamowila Agutka to pewnie na wesele:))

Do góry