reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień doberek. :-)

Zuzia śpi od 1,5h,więc sobie do Was zaglądam. :-D
Byłam w przychodni po receptę i przy okazji solarkę sobie zaliczyłam - a co! :-p ;-)

Phantas,sukienka była kupowana z myślą "wyjściowa". :-) Na 1. sierpnia. :cool2: :-p :-D
A Oliwkowy komplecik fajniutki. :-)

Oczywiście,Moja Córcia,jak zwykle będzie ładniej ode mnie wyglądała. :sorry2: :-D :tak: :-)

reklama
czesc i ja sie przywitam
dzis po pracy mam pozbierac rzeczy z pokoju i bedzie poczatek malowania u mnie dzis chyba sufit,jutro reszte u mnie i u Oli,ciesze sie,ałe jak mysle,ze bedzie ladni i odswierzone,ale o tej robocie to juz gorzej;-)

Agutka - nie przesadzaj - raz jedyny Ty będziesz piękniejsza niż Twoja córka ;-) A tak w ogóle bo nie wiem czy pisałaś, czy może mi umknęło... kościelny też czy tylko cywilny??

Basiu odpocznij troche.

Agutka moj brat tez zaczynal slub od rodzicow i swiadkow, ateraz zostalo 30 osob plus 5 dzieci.

oliwia spi juz dosc dlugo, solarek zaliczony.
a paniz mopsu sie dzis nei doczekalam, i pol dniaw dupie mialam.

Dzień dobry niedzielnie. :-)

Daaaaawno tu takiej ciszy nie było... :-(

Wczoraj G. miał wolne,więc cały dzionek spędziliśmy wszyscy razem. :-D
Rano małe zakupki w Biedronce,później Zuzia poszła spać,a My wyskoczyliśmy do miasta porozglądać się za różnymi rzeczami,no i już prawie wszystko powybierane. :-)
Ja wróciłam już z butami. :cool2: :-D

Wczoraj cieplusio i słonecznie,a dziś jakoś tak szaro - buro. :baffled: Mam nadzieję,że się nie rozpada popołudniu...

reklama
Witam i ja mamuśki.U mnie spokój.Moja familia poszła na komunię do Lesia bratanicy,a ja niestety muszę siedzieć w domu,Choć z jednej strony dobrze,bo mogę poskakac po internecie i ponadrabiac zaległości...a z drugiej siedzę sama jak ten kołek i nie bardzo sobie radze sama bo jewstem przywiązana do kul...

Do góry