reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Olciu,u Was padało przez 5 minut,a u Nas od wczoraj nie ma ani chwili bez deszczu. :baffled:
Co Oliwcia porabia? :-)
I kiedy macie jakieś wyniki z przedszkoli?

Agutka ja myslalam ze wyniki beda juz, ale jak sie treaz oakzalo kazde przedszkole wywiesi liste 15 maja, i nie moga wczesniej.
juz sie nie moge doczekac.
tam gdzie bylam z Oli na dniu otartym to wogole nie wiedza czy bedzie grupa 3 latkow, a jak bedzie to jest 90 zgloszen na 25 miejsc...

Oliwka teraz je zupe i mam nadziej ze uda mi sie ja polozyc bo chce do kilku sklepow wyskoczyc, a wole zeby zostala w domu.
rano byla ze mna. nie chce zeby sie przed weselem rozchorowala.

No tak,wesele niedługo,ale macie fajnie. :-)
My jedziemy na wesele do Warszawy na 6. czerwca. :-) Grześka kuzynka bierze ślub,a przy okazji chciałabym "zahaczyć" o ślub mojej bardzo dobrej koleżanki. :tak: :-) ;-)

A z tymi przedszkolami,to sobie jaja robią... Masakra jakaś... U Nas niby mają otworzyć 2 nowe i może w tych naszych trochę się zmniejszy ilość dzieciaczków,bo pójdą tam dalej,a dla Nas to byłby kawał drogi i zero połączenia. :baffled:
U Nas wyniki wywieszają dopiero 18. maja. :baffled:
Ciekawe,ile jest zgłoszeń u Nas do 3latków,hm...

ogolnie z przedszkolami to tragedia... ciekawa jestem wynikow.

ja na weselu bede dopoki oliwka sie nie zmeczy. wiec pewnie do 20tej.
ona ogolnie sie juz doczekac nie moze:))

Dzwoniłam i Pani powiedziała,że nic nie wie,bo komisja była dziś,ale już się rozeszli,a ona była w banku akurat. :baffled:
I nawet nie wie,jaka duża grupa 3latków będzie. :dry:
Mam dzwonić jutro.

Kurde,skoro komisja już była,to jutro mogłyby być wyniki,a nie jeszcze 2 tygodnie! :wściekła/y: :-p

u mnie wyniki już były, jak ja Wam współczuję tych wszystkich scen z przedszkolami. Krew mnie zalewa jak "słyszę", że zastanawiacie się czy Wasze dzieci przyjmą. Co to w ogóle za świat, nie dość że same musimy dzieci wychowywać to jeszcze są problemy z dostaniem się do przedszkola - chore to - jak cała nasza Polska.

reklama
Do góry