reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
P pojechał na mazury do kuzynki a my zostałyśmy w Łodzi.

Dzisiaj pół dnia spędziłyśmy na balkonie :-) ja się troszkę opalałam a Oliwcia siedziała w basenie :-) - cóż mieszkamy w blokach więc jakoś musimy sobie dawać radę :-) a wiem, że nawet mały basenik sprawi jej więcej przyjemności niż ogromny plac zabaw. Teraz na dobranoc ogląda "Barbie jako Roszpunka" :-) Fajna ta seria z Barbie :-)

Jutro jakieś zakupy chyba sobie zrobimy, może buciki, sandałki dla Olisi a dla mnie też może się coś znajdzie - np jakiś "nadrabiający" kostium kąpielowy :-D:-D:-D

Agutka - nie robiłam nigdy sałatku gyrosowej - brzmi smakowicie.
Ja za to wczoraj ugotowałam młodą kapustkę. I już jej dziś nie ma, więc jutro ponownie ugotuję - cóż, nie moja wina, że tak bardzo ją lubię, a że jest krutko, to trzeba wykorzystać każdy dzień :-):-) (tak tak, a potem liposukcja:szok: )

Będzie tu dzisiaj ktoś?? Czy czeka mnie kolejny samotny wieczór??

dzien dobry:))
u nas wczoraj brat z Majka byl.
zrobilismy sobie grila.

dzis udalo mi sie wyskoczyc na targ, przymeirzylam chyba 10 sukeinek i tak jakos zle sie w nich cvzulam, musze cos innego wymyslic...

pogoda u nas beznadziejna dzisiaj...

hey hey

ja jestem dziś szczęśliwa bo moje dziecko zaczyna zdrowieć :happy:
dziś zaczeliśmy jeść :tak:
normalnie mało się dziś nie poryczałam jak zaczął jeść śniadanie :-)
mam nadzieję że w końcu prześpię normalnie całą noc

Super - a skoro zaczął jeść to znaczy że jest poprawa :-)
Całej przespanej nocy wszystkim nam życzę ;-)

no jest poprawa jest
ale wiesz że nawet na zewnątrz mu dziadostwo wylazło ma chyba z 6 pypeci na brodzie ale goją się już :)

Dzień dobry Majówkowo. :-D

Ja tak z biegu,bo całe dzionki spędzamy Rodzinnie - spacerkowo. :-D
G. ma wolne od piątku,więc nadrabiamy stracony czas. ;-)
Wczoraj Zuzia się zbuntowała i nie spała w dzień,więc wylądowaliśmy jeszcze nawet na festynie. :tak:
A upał u Nas taki,że szok! :szok: :-D

Poza tym nic nowego. ;-)

Phantas,przepis na sałatkę wkleję Ci w odpowiednim wątku. ;-)

Dobra,idę po przeciwbólówkę,bo dostałam @ i mnie brzuch napitala. :angry: :confused2:

Miłej niedzielki! ;-)

reklama
Dzien dobry:-)
U nas tez strasznie cieplo,ale ja tam sie ciesze bo uwielbiam jak jest ciepelko.
Ja wczoraj bylam 1 dzien w mojej pracy,chociaz dla mnie to przyjemnosc podlalam tylko trawe i kwiaty i kilka chwastow usunelam.

Basiu mam nadzieje ze choroba juz mija,a skoro je to juz jest dobrze:-)

Do góry