reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
P pojechał na mazury do kuzynki a my zostałyśmy w Łodzi.

Dzisiaj pół dnia spędziłyśmy na balkonie :-) ja się troszkę opalałam a Oliwcia siedziała w basenie :-) - cóż mieszkamy w blokach więc jakoś musimy sobie dawać radę :-) a wiem, że nawet mały basenik sprawi jej więcej przyjemności niż ogromny plac zabaw. Teraz na dobranoc ogląda "Barbie jako Roszpunka" :-) Fajna ta seria z Barbie :-)

Jutro jakieś zakupy chyba sobie zrobimy, może buciki, sandałki dla Olisi a dla mnie też może się coś znajdzie - np jakiś "nadrabiający" kostium kąpielowy :-D:-D:-D

Agutka - nie robiłam nigdy sałatku gyrosowej - brzmi smakowicie.
Ja za to wczoraj ugotowałam młodą kapustkę. I już jej dziś nie ma, więc jutro ponownie ugotuję - cóż, nie moja wina, że tak bardzo ją lubię, a że jest krutko, to trzeba wykorzystać każdy dzień :-):-) (tak tak, a potem liposukcja:szok: )

Będzie tu dzisiaj ktoś?? Czy czeka mnie kolejny samotny wieczór??

dzien dobry:))
u nas wczoraj brat z Majka byl.
zrobilismy sobie grila.

dzis udalo mi sie wyskoczyc na targ, przymeirzylam chyba 10 sukeinek i tak jakos zle sie w nich cvzulam, musze cos innego wymyslic...

pogoda u nas beznadziejna dzisiaj...

hey hey

ja jestem dziś szczęśliwa bo moje dziecko zaczyna zdrowieć :happy:
dziś zaczeliśmy jeść :tak:
normalnie mało się dziś nie poryczałam jak zaczął jeść śniadanie :-)
mam nadzieję że w końcu prześpię normalnie całą noc

Super - a skoro zaczął jeść to znaczy że jest poprawa :-)
Całej przespanej nocy wszystkim nam życzę ;-)

no jest poprawa jest
ale wiesz że nawet na zewnątrz mu dziadostwo wylazło ma chyba z 6 pypeci na brodzie ale goją się już :)

Dzień dobry Majówkowo. :-D

Ja tak z biegu,bo całe dzionki spędzamy Rodzinnie - spacerkowo. :-D
G. ma wolne od piątku,więc nadrabiamy stracony czas. ;-)
Wczoraj Zuzia się zbuntowała i nie spała w dzień,więc wylądowaliśmy jeszcze nawet na festynie. :tak:
A upał u Nas taki,że szok! :szok: :-D

Poza tym nic nowego. ;-)

Phantas,przepis na sałatkę wkleję Ci w odpowiednim wątku. ;-)

Dobra,idę po przeciwbólówkę,bo dostałam @ i mnie brzuch napitala. :angry: :confused2:

Miłej niedzielki! ;-)

reklama
Dzien dobry:-)
U nas tez strasznie cieplo,ale ja tam sie ciesze bo uwielbiam jak jest ciepelko.
Ja wczoraj bylam 1 dzien w mojej pracy,chociaz dla mnie to przyjemnosc podlalam tylko trawe i kwiaty i kilka chwastow usunelam.

Basiu mam nadzieje ze choroba juz mija,a skoro je to juz jest dobrze:-)

Do góry