reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

:tak: cześc dziewczyny;)
niedawno wstałyśmy, mała wypiła butle kaszki jabłkowo- gruszkowej i teraz ogląda TELETUBISIE:-)

cara fajna i twarzowa fryzurka:tak: bardzo mi się podoba;-)

aga zdrówka dla Oleńki...:-)

dziewczyny powiem wam że to straszne z tymi przedszkolami, Zosia obowiązkowo od stycznia idzie do przedszkola i wiem że się dostanie, bo musi tam iśc, takie zasady ma państwo ustalone i dla każdego musi byc miejsce, niewiem dlaczego w Polsce tak jest:eek::no::eek:
wczoraj byłyśmy z przedszkolem na wycieczce, bo teraz co środę chodzimy:laugh2:

reklama
a potem się dziwią jak dzieci sobie w szkole nie radzą
a nie radzą sobie bo nie chodziły do przedszkola !
moim zdaniem przedszkola nie tylko powin ny byc obowiązkowe a jeszcze do tego powinny być bezpłatne !!!!! ZERO CZESNEGO DLA WSZYSTKICH

Cara - dobrze wyglądasz (lepiej niż na swoim avatarze - bo na nim taka roztrzepana małolata jest :-) )
a co do pracy to może nie będzie tak źle, może szefowa to taki typ, który musi sobie pogadać ponarzekać i tyle. Bądź dobrej myśli, ale nie zaszkodzi też porozglądać się za inną pracą

Basiu - z tym niechodzeniem do przedszkoli chyba masz rację :-) Ja nie chodziłam i co?? i życie niepoukładane mam ;-);-)

:-D:-D:-D
ja nie mówię o życiu tylko o radzeniu sobie z nauką w pierwszych latach nauki
no oczywiście nie wszystkich to dotyczy ale zdarza się :-p patrz mój Bartek ;-)

a Ty już nie zganiaj winy na przedszkole :-D
ja chodziłam i też poukładane nie mam :rofl2:

u mnie bojowo jeszcze z jednego powodu
w sobote miał ex dać kaasę nie przyjechał napisał że będzie najpóźniej w czwartek rano , jest po 11 :sorry:
mam nie popłacone rachunki w tym żłobek :sorry: i codziennie jestem przygotowana na upomnienie od pani dyrektor , za obiady w szkole też nie zapłaciłam , już nie wspmnę o kredytach jeden był płatny do 15 :sorry: no ale co z rękawa sobie nie wytrzepię :wściekła/y:
a wogóle to wpadłam na pomysł żeby pójść do banku i zamienić kartę kredytową na kredyt gotówkowy , tylko czy tak się da i czy bank się zgodzi , CZECHÓW może Ty wiesz ?

odbieram wczoraj Kacpra z przedszkola a on do mnie że martwi się o tatę :-(
chciałby żeby po niego do przedszkola przyszedł , szkoda mi go :-(

reklama
och Basiu - kurcze, jakie takie rzeczy są przykre. Na szczęście dawca nigdy Oliwci nie odbierał, więc jak na razie chociaż z tym mam spokój.

Do góry