reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

:tak: cześc dziewczyny;)
niedawno wstałyśmy, mała wypiła butle kaszki jabłkowo- gruszkowej i teraz ogląda TELETUBISIE:-)

cara fajna i twarzowa fryzurka:tak: bardzo mi się podoba;-)

aga zdrówka dla Oleńki...:-)

dziewczyny powiem wam że to straszne z tymi przedszkolami, Zosia obowiązkowo od stycznia idzie do przedszkola i wiem że się dostanie, bo musi tam iśc, takie zasady ma państwo ustalone i dla każdego musi byc miejsce, niewiem dlaczego w Polsce tak jest:eek::no::eek:
wczoraj byłyśmy z przedszkolem na wycieczce, bo teraz co środę chodzimy:laugh2:

reklama
a potem się dziwią jak dzieci sobie w szkole nie radzą
a nie radzą sobie bo nie chodziły do przedszkola !
moim zdaniem przedszkola nie tylko powin ny byc obowiązkowe a jeszcze do tego powinny być bezpłatne !!!!! ZERO CZESNEGO DLA WSZYSTKICH

Cara - dobrze wyglądasz (lepiej niż na swoim avatarze - bo na nim taka roztrzepana małolata jest :-) )
a co do pracy to może nie będzie tak źle, może szefowa to taki typ, który musi sobie pogadać ponarzekać i tyle. Bądź dobrej myśli, ale nie zaszkodzi też porozglądać się za inną pracą

Basiu - z tym niechodzeniem do przedszkoli chyba masz rację :-) Ja nie chodziłam i co?? i życie niepoukładane mam ;-);-)

:-D:-D:-D
ja nie mówię o życiu tylko o radzeniu sobie z nauką w pierwszych latach nauki
no oczywiście nie wszystkich to dotyczy ale zdarza się :-p patrz mój Bartek ;-)

a Ty już nie zganiaj winy na przedszkole :-D
ja chodziłam i też poukładane nie mam :rofl2:

u mnie bojowo jeszcze z jednego powodu
w sobote miał ex dać kaasę nie przyjechał napisał że będzie najpóźniej w czwartek rano , jest po 11 :sorry:
mam nie popłacone rachunki w tym żłobek :sorry: i codziennie jestem przygotowana na upomnienie od pani dyrektor , za obiady w szkole też nie zapłaciłam , już nie wspmnę o kredytach jeden był płatny do 15 :sorry: no ale co z rękawa sobie nie wytrzepię :wściekła/y:
a wogóle to wpadłam na pomysł żeby pójść do banku i zamienić kartę kredytową na kredyt gotówkowy , tylko czy tak się da i czy bank się zgodzi , CZECHÓW może Ty wiesz ?

odbieram wczoraj Kacpra z przedszkola a on do mnie że martwi się o tatę :-(
chciałby żeby po niego do przedszkola przyszedł , szkoda mi go :-(

reklama
och Basiu - kurcze, jakie takie rzeczy są przykre. Na szczęście dawca nigdy Oliwci nie odbierał, więc jak na razie chociaż z tym mam spokój.

Do góry